Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brutalno iskreno

Žene priznale gdje su i kako varale partnere - od afera na poslu do onih s majstorima...

Shuttershock
18.10.2021.
u 12:30

"Ljubavne ugrize na vratu suprugu sam predstavila kao jake ubode komaraca", napisala je jedna.

Na australskom blogu Stay At Home Mum skupina žena otvorila je temu ljubavnih afera i prevara, a skrivajući se iza raznih korisničkih imena počele su priznavati kako su, gdje i zašto varale svoje partnere. 

Jedna od njih priznala je da je imala aferu, iako je seksualni život sa suprugom odličan. "Poseksala sam se s čovjekom koji mi je postavljao krov na kući, osjećala sam se kao tinejdžerica. Rekla sam mu da treba popraviti televizor u spavaćoj sobi, zgrabila sam ga i završili smo u krevetu. Ljubavne ugrize na vratu suprugu sam predstavila kao jake ubode komaraca", napisala je.

Najčešće pogreške koje radite pri kuhanju kave, a uništavaju joj okus!

Druga je otkrila kako je sa suprugom napravila tjedan dana pauze, on je otišao roditeljima kako bi svatko imao malo vremena za sebe. Od sedam dana što je bila sama, čak četiri je spavala s muškarcem kojeg je pronašla na Tinderu. Ponekad osjeti grižnju savjest, ali smatra da joj suprug ne posvećuje dovoljno pažnje pa je njezino varanje donekle opravdano.

Mnoge su ispričale da su varale partnere s kolegama na poslu, ali i sa šefovima. "Osjećam se krivo, moram izbjegavati šefa. Što ako sazna njegova supruga ili moj suprug?", napisala je jedna od njih.

Kako prenosi Daily Mail, nekima su partneri saznali za aferu, ali nisu se previše uzrujavali. "Poslala sam šefu svoju sliku u donjem rublju za koju je moj suprug saznao, ali umjesto da se naljuti ili uzruja, dao mi je ulaznicu za jednokratnu zabavu - samo ako mu kažem detalje."

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

1/15
Ključne riječi

Komentara 7

MO
montello
15:31 18.10.2021.

kad zwne varaju to je ok a muskarce napadaju

Avatar Bill Carson
Bill Carson
18:25 18.10.2021.

Takve stvari se ne opraštaju. Nema plakanja, nema cviljenja. Koja prevari muža ide na ulicu gdje joj je i mjesto. Kuda će, nije bitno, ali u tom trenutku nema više pravo na svoju obitelj niti na jednu stvar iz kuće.

TA
Tango6
21:53 18.10.2021.

Pitanje je ko koga ne vara muskarci varaju to je poznatoa sa kim varaju pa sa zenama znaci vara 90 posto i jednih i drugih pa varaju i casne sestre i svecenici a kad malo bolje pogledas ni jedna ju nije poderala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije