Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljna buduća mlada

'Dečko mi je pokazao prsten s kojim će me zaprositi i ne sviđa mi se, trebam li mu reći?'

Shuttterstock
23.11.2021.
u 21:02

Samo budi iskrena i reci mu, moraš moći iskreno razgovarati s nekim za kog se planiraš udati, poručila joj je žena u komentarima.

Jedna se žena nedavno na Mumsnetu požalila kako joj se ne sviđa prsten s kojim je njen dečko planira zaprositi  Napisala je kako joj je on pokazao prsten koji joj planira dati i dodala da se 'nadala nečem posebnijem od srebrnog prstena s topazom, što nikako nije po njenom ukusu, a brine se i da materijali neće dugo trajati'.

- To nije moja ideja zaručničkog prstena - napisala je razočarana buduća mladenka i naglasila kako nije riječ o novcu, te da ni ne očekuje da on na prsten potroši mjesečnu plaću, no da ona obožava nakit koji i sama izrađuje, a zaručničko je prstenje obično nešto posebnije i dugotrajnije.

Raskošna svadba: Na mladenku lijepili novčanice, a prstenje stajalo više od 100 tisuća kuna

1/5

- Topaz je lomljiv, a srebro se lako udubi - dodala je.

Iako joj se, kaže, sviđa što ga je on sam odabrao, razmišlja da mu predloži da skupa odaberu novi, napisala je na Mumsnetu, a mnoge su joj korisnice ponudile svoj savjet.

- Samo budi iskrena, ali nježna... - napisala joj je jedna žena i dodala da mora moći iskreno razgovarati s nekim za kog se planira udati.

- Vjerojatno vam je i pokazao prsten jer želi iskrene povratne informacije, obavezno mu recite jer ćete vi to nositi svaki dan do kraja života - poručila joj je druga, a većina korisnica se s njom složila. 

Ovako to izgleda kad zaruke pođu po zlu...

Komentara 1

DU
Deleted user
05:50 24.11.2021.

najbolje da on zamjeni nju, tu materjalističku osobu... zlato i srebro podjednako su "mekani" na udubljivanje, a topaz, pa neće čavle zabijat prstenom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije