Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvarno?

Dečko ju je ostavio nakon rođenja prvog djeteta, a razlog je šokirao mnoge: 'Prestala si se šminkati i uređivati'

tužna žena
Thinkstock
01.07.2020.
u 12:14

Jedna mama podijelila je svoju bol na stranici Netmums i pitala druge korisnike ima li opravdanja za ono što je njezin dečko učinio.

Anonimna žena otkrila je da je s partnerom bila dvije i pol godine prije nego su dobili prvo dijete, sina. Samo sedam tjedana nakon njegovog rođenja partner joj je poručio da ju ostavlja, a razlog je šokirao i nju i korisnike društvenih mreža, prenosi Mirror.

Rekao joj je da ju više ne voli i da su se stvari promijenile nakon što su dobili sina jer ona ne ulaže više toliko vremena u svoj izgled - ne šminka se, a ponekad se dogodi i koji dan da se ne stigne obrijati. Ona je otkrila da se brije, ali joj je teško urediti bikini zonu zbog carskog reza koji je imala - njega to ne zanima!

"Sin se budi svaka dva sata, a ja sam jedina koja se diže i hrani ga. Uz to, pospremam cijelu kuću, brinem o njemu tijekom dana, brinem za psa. Nemam vremena za šminkanje. Kada dečko dođe s posla nešto skuha, pojede, provede 10 minuta s bebom i onda se bavi nekim svojim stvarima. Rekao mi je i da više nisam brižna prema njemu jer samo brinem o bebi. Mislim da ne razumije da je jako teško brinuti o djetetu, pogotovo kada je prvo."

Dolazi ljeto, a celulit postaje tema broj jedan: Evo što je sve bitno u borbi protiv "narančine" kore

Druge mame zgrožene su njegovim ponašanjem. "Što nije u redu s njim? Ne zaslužuje obitelj! Oprosti što sam tako gruba, ali odvratan je!", glasio je jedan od komentara.

Još njih se složilo da nema za čim žaliti i da mu treba spakirati kofere - neka odmah iseli. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
19:12 01.07.2020.

to su nezrele ženske koje ne razumiju muškarce, a htjele bi imati i ovce i novce...zato i ima toliko ostavljenih samohranih majki, jer su si te feministice umislile da mogu biti u isto vrijeme i majke i ljubavnice...a to u realnosti nije moguće i muškarci su u pravu.... ili si ljubavnica, našminkana, uređena, sexy i potpuno posvećena svom muškarcu ili majka posvećena djetetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije