Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dan Kuchen – stvaramo kuhinje vaših snova

Dan Kuchen
Foto: Promo
1/10
06.07.2018.
u 15:23

Tvrtka Dan studio d.o.o. je ovlašteni zastupnik i distributer DanKüchen kuhinja iz Austrije

Mi smo kreativan, ambiciozan, mlad i nadasve stručan tim savjetnika za opremanje kuhinja. Nudimo Vam u našim ekskluzivnim prodajnim salonima apsolutno sve što je potrebno kako bi dobili maksimalnu uslugu, a sve kako bi imali kuhinju vaših snova, bez iznimaka.

Kako dolazimo do toga?

Naši savjeti, tehnička rješenja, stručnost… su plod dugogodišnjeg iskustva, različitih edukacija, rezultat proučavanja literature o najnovijim tehnologijama, uvidi u najnovije trendove kako u dizajnu interijera tako i u inovacijama o ugradbenoj i samostojećoj tehnici te dodatnoj opremi za kuhinje. Sve to kako bi za Vas preporučili najbolje!

Foto: Promo

Sav taj trud više od 7 uspješnih godina poslovanja, te uspješne suradnje nas kao tvrtke Dan studio d.o.o. i tvrtke Dan Kuchen - Austrija i Vas kao krajnjih kupaca i potencijalnih stranaka s druge strane daje jednu prepoznatljivu notu kvalitete, prvoklasne usluge te nadasve zadovoljstvo vas kupaca, ne samo prilikom kupnje već i prilikom montaže, a tako i kasnijom uporabom kuhinje, gdje je post-prodaja kod nas jedna od najbitnijih stavaka.

Kuhinje Dan Kuchen - najbolji omjer cijene i kvalitete

Zastupnici smo tvrtke DanKüchen koja je najprodavaniji brand na Austrijskom tržištu kuhinja s više od milijun prodanih kuhinja na istom tom tržištu. Sama tvornica je smještena u gradu Linz -u i tehnološki je opremljena najmodernijom tehnologijom za izradu kuhinja. DanKüchen je sa svojom tradicijom više od 50 godina stekao veliko iskustvo i kvalitetu u proizvodnji najmodernijih i tehnički osmišljenih kuhinjskih elemenata. Prednosti kupovine DanKüchen kuhinje je puno, a mi ćemo navesti samo nekoliko: na usluzi su vam licencirani i educirani monteri i savjetnici za opremanje kuhinja, kvaliteta, vrhunski dizajn, funkcionalnost, besplatna montaža, besplatna dostava i naravno na kraju najbitniji dio: odličan omjer cijene i kvalitete. Sve ostale prednosti i tehničke mogućnosti koje nudi DanKüchen kuhinje obratite se direktno na naša prodajna mjesta; Dan Studio Novi Zagreb, Dan Studio Rudeš i Dan Studio Samoborska, naravno obratiti se možete i putem mail-a info@dan-studio.hr ili u kontakt formi na našoj web stranici.

Foto: Promo

Kuhinje po mjeri – kuhinje Dan Kuchen

Ponoviti ćemo…tvrtka Dan studio d.o.o. je ovlašteni zastupnik i distributer DanKüchen kuhinja iz Austrije. U našim prodajnim salonima u Zagrebu ( Samoborska, Rudeš i Sloboština ) Vam nudimo: prvoklasnu uslugu, stručno i educirano osoblje, besplatno projektiranje uz trodimenzionalni prikaz u vrhunskim i najmodernijim programima za projektiranje kuhinja te besplatan dolazak na izmjeru, isporuku kuhinje u dogovorenom terminu…te također bitna stavka besplatan parking za sve naše kupce.

Ukoliko nas želite posjetiti i pitate se što sve trebate za dankuchen kuhinju po mjeri…?

Za vaš prvi posjet je potrebno donijeti okvirne mjere prostora i/ili ukoliko imate tlocrt građevine te eventualno par fotografija prostora -   sve ostalo prepustite nama.

Projektiranje idejnog rješenja kuhinje i savjetovanje je u potpunosti besplatno.

Foto: Promo

Danas prilikom izrade kuhinja po mjeri mogućnosti je bezbroj i sve one bitno utječu na konačnu cijenu, zato je najtočniji način izračuna cijene projektiranja u samom studiju, budući da to traje jedno vrijeme, a mi cjenimo vaše vrijeme – preporuka je; prethodna najava i dogovor u svezi termina projektiranja.

Dan Kuchen kuhinje raspolažu s više od 1500 različitih elemenata te dodatnih elemenata u vidu dodatne opreme. Izračun kuhinje po metru nažalost nije točna projekcija cijene Vaše nove kuhinje.

Bitno je naglasiti da se kuhinje proizvode u industrijskim pogonima u gradu Linz-u u Austriji te da su kuhinje izrađene u toj tvornici istovjetne za sva 22 tržišta gdje Dan Kuchen ima svoja predstavništva i svi dijelovi su jednake kvalitete bez obzira na konačnu vrijednost kuhinje.

Bez obzira o kojem se modelu kuhinje ili stilu radi, ona je istih kvaliteta. Bitno je za naglasiti da bilo kojim odabirom kuhinje - modela koja vizualno i stilski odgovara vašem prostoru dobivate istu kvalitetu.

Foto: Promo

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije