Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luksuzna parfumerija

Chanel u Zagrebu otvorio mirisni bar za uživanje u parfemima

Chanel
Chanel
19.06.2012.
u 10:32

U ekskluzivnom Olfaktivnom baru možete otići na "seansu" sa stručnjakom i istraživanjem cijelog Chanelova mirisnog spektra otkriti koji vam parfem najbolje odgovara

Parfumerija Limoni u srcu Zagreba, u Mesničkoj 1, postala je ekskluzivan Olfaktivni bar koji nudi jedinstven doživljaj cijelog Chanelova parfemskog spektra. Prostor od 25 četvornih metara luksuzno je uređen u mirisni raj Espace Parfums u kojemu klijent u opuštenoj i intimnoj atmosferi može uz pomoć stručnjaka istraživati Chanelove parfeme i tako pronaći onaj koji mu najbolje odgovara.

Parfemi se ne iskušavaju na uobičajenim papirnim trakicama nego na keramičkim “blotterima” koji savršeno dočaravaju svježinu i punoću mirisa. Samo u Chanelovu olfaktivnom baru dostupna je kolekcija od 13 ekskluzivnih mirisa Les Exclusifs de Chanel među kojima je najnoviji Jersey koji na profinjen način miriše na lavandu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije