Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOS NACIJE

Britanski muškarci mogu najdulje voditi ljubav

Ljubav
vl
17.10.2009.
u 18:18

Razvikani kao vatreni ljubavnici, Španjolci mogu se pohvaliti tek četvrtim mjestom na ljestvici, a njihova ljubavna igra u prosjeku iznosi nešto manje od pet minuta.

Koliko dugo muškarci pojedinih zemalja mogu izdržati u krevetu najnovija je tematika kojom su se bavili nizozemski istraživači. Na ponos svoje nacije, među 500 ispitanika upravo su Britanci ostvarili najbolji uspjeh – čak deset minuta traje njihov ljubavni čin.

Odmah iza njih su Amerikanci čija dosizanje orgazma u prosjeku traje osam minuta, a slijede Nizozemci sa 6,5 minuta. Razvikani kao vatreni ljubavnici, Španjolci mogu se pohvaliti tek četvrtim mjestom na ljestvici, a njihova ljubavna igra u prosjeku iznosi nešto manje od pet minuta, dok su Turci bili zadnji s tek 4,4 minuta.

Jedan od muškaraca, čija nacionalnost ipak nije otkrivena 'potrajao' je jedva mjerljivih šest sekundi, a od ekstremnih rezultata definitivno je najupečatljiviji onaj od 52 minute vođenja ljubavi prije klimaksa, otkriveno je na Sveučilištu u Utrechtu.

- Britanci su imali najbolje vrijeme. I nismo zabilježili neke veće razlike među onima koji su koristili kondome. Ono što je potvrđeno je kako muškarci koji su prije seksa konzumirali alkohol mogu dulje opsatati., izjavio je glasnogovornik Sveučilišta za The Sun.

Navedena studija, objavljena u Journal of Sexual Medicine istraživala je problem prerane ejakulacije.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
20:31 17.10.2009.

Bravo, bubica.

MA
markovfr
15:45 18.10.2009.

Engleskinje su vjerojatno najružnije žene na planetu tako da engleze treba razumijeti-pa na kaj da brzo svrši? Dobro ako uopće svrši! BLJAK!

TY
Tyrael
19:16 17.10.2009.

Jeste li vidjeli kad engleskinje?! Nije ni cudo da potraje ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije