Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne radite to

Ovo su četiri načina da uništite vašu vezu zauvijek

Svađa u vezi
Foto: Thinkstock
1/7
31.08.2016.
u 23:00

Kako bi ih izbjegli, naučite u čemu možete pogriješiti i spriječite to na vrijeme kako i vaša veza ne bi postala jedna od onih koje su "poslane u prošlost".

Veze ponekad završavaju s dobrim razlogom. Zaista dobrim. Kako postajemo stariji i zreliji postajemo svjesni činjenica da neka veza jednostavno nema budućnost. 

Postoje različiti razlozi koji mogu dovesti do kraja neke veze, a u stručnoj literaturi navodi se četiri najčešćih. 

Kako bi ih izbjegli, naučite u čemu možete pogriješiti i spriječite to na vrijeme kako i vaša veza ne bi postala jedna od onih koje su "poslane u prošlost". 

Krijete financije

Gotovo dvoje od pet Amerikanaca u jednoj anketi izjavilo je da su lagali svojim partnerima u vezi novaca. To može, smatraju stručnjaci za veze, dovesti do svađa, rastućeg nepovjerenja te u nekim slučajevima i razvoda. 

Udaljavate se jedno od drugog

Dobra je stvar da svatko u vezi ima vrijeme za sebe, ali ako se to pretvori u to da gotovo svo vaše slobodno vrijeme bude samo vaše, na odličnom ste putu za propast veze. 

'Zatvarate se'

Mnogi parovi funkcioniraju tako da formiraju novi život s noviom navikama, ali u tom procesu se često zna dogoditi da netko u vezi se u potpunosti preda tom odnosu i ostane zatvoren za nova iskustva i ljude. Nakon nekog vremena na površinu će vjerojatno izići nezadovoljstvo te osobe, posebice ako druga strana nije tako predana tom odnosu. 

Šutnja umjesto rasprave

Radi "mira u kući" neki radije biraju šutnju umjesto rasprave kada nastane problem. Upravo to jedan je od najčešćih i "najboljih" recepata ta kraj veze jer se na taj način ne dolazi do rješenje problema te će se vrlo vjerojatno ista scena ponavljati u budućnosti. Upravo zato jer problem nije razriješen. 

>>8 znakova da vas veza sputava i ne čini sretnom

Ključne riječi

Komentara 1

MI
Milkica
00:01 01.09.2016.

Da uništite SVOJU vezu. Linda Draškić ima nevjerojatan osjećaj za materinski jezik. I još dobiva novce za to. Fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije