Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva fotka!

'Baby boom' u bolnici: Devet babica trudno je u isto vrijeme!

Maine Medical Center
26.03.2019.
u 13:39

Osam od devet zaposelnica u bolnici Maine Medical Center u Portlandu na fotografiji koja je u kratkom roku postala viralna

Što kažete na ovaj 'baby boom'? Devet naših medicinskih sestara (od kojih je osam na ovoj slici) očekuju prinove od travnja do srpnja. Čestitamo, piše ispod objave na službenoj Facebook stranici bolnice Maine Medical Center. 

Nasmijane trudnice pokazale su svoje trbuščiće, a u rukama drže papire na kojima piše kada očekuju bebe. Fotografija je u kratkom roku skupila preko tisuću lajkova, a podijeljena je preko 250 puta. 

Korisnici Facebooka ispod fotografije imali su samo riječi hvale za sve sestre, a jedan komentator na duhovit način objasnio je kako to da su sve trudne u isto vrijeme. "Za sve su zaslužne hladne zime u Maineu", našalio se. 

Pogledajte reakciju ove djevojčice koja prvi puta vidi oca bez brade

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar jumanji
jumanji
12:33 27.03.2019.

očigledno Chef ginekologije zna dobro svoj posao

OL
oliver81
15:59 26.03.2019.

naravno da nije kod nas,to bi bio idiotizam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije