Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIZAJNER U NEW YORK

Armani se vozi s običnim pukom u podzemnoj željeznici

18.02.2009.
u 13:41

Newyorški tjedan mode podrazumijeva eleganciju, luksuz, glamour, ali i – javni prijevoz. Newyorškom podzemnom se željeznicom, da bi izbjegao prometnu gužvu, poslužio i čovjek od kojeg bismo to najmanje očekivali – glavom i iskvarcanom bradom Giorgio Armani.

Nakon što je u sklopu tjedna mode svečano otvorio svoj novi dućan na Petoj aveniji, u društvu gradonačelnika Michaela Bloomberga i gradskog tajnika za školstvo Joea Kleina (koji je prerezao vrpcu), Armani se družio s nesuđenom kongresnicom Caroline Kennedy i nizom drugih superzvijezda koje su uveličale otvaranje (Victoria Beckham, Leonardo DiCaprio, Alicia Keys, Solange Knowles, Mira Sorvino...).

Dan nakon otvaranja, u internetskom dnevniku koji je povodom tjedna mode na internet postavio New York Times, Armani je otkrio da je večer okončao – vožnjom metroom. Naime, s Caroline Kennedy posjetio je javni centar za umjetnost DreamYard u Bronxu te su na povratku odlučili izbjeći užasnu prometnu gužvu odlaskom pod zemlju:

- Caroline i ja odlučili smo otići metroom natrag do središta grada, za što se ispostavilo da je mnogo brži način povratka. Bila je zbilja velika gužva kad smo se ukrcali u 161. ulici, ali sam kasnije uspio sjesti do jedne fine gospođe u pernatoj jakni North Face sa skijaškom kapom. Ona mi je rekla kako pomaže starijim osobama pa sam je ja pitao za vizitku. Rekao sam:
- Tko zna, možda mi zatreba vaša pomoć.(Armani ima 75 godina, op.a.) Samo u šali, naravno.

No, njegovateljica starijih osoba nije ostala bez vrlo posebne uspomene na vožnju metroom pored najslavnijega živućeg modnog kreatora:

- Kad sam ustao da izađem dao sam joj svoj šal kao dar na rastanku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije