Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan i zdrav život

Ana Radišić otkriva svojih pet navika uz koje čuva zdravlje i njeguje tijelo i duh

15.10.2016., Zagreb - BIPA Fashion.hr na Zagrebackom Velesajmu. Ana Radisic. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
13.02.2017.
u 18:00

Lijepa voditeljica Ana Radišić svakog dana sretna odlazi na posao. Otkriva svojih pet navika uz koje čuva zdravlje i njeguje tijelo i duh

Živjeti zdravo lakše je nego što većina ljudi misli. Odlučiti živjeti svaki dan s osmijehom prvi je korak prema sretnom, a samim time i zdravom životu.

1. Osluškujem se. Djelujem prema onome što mi tijelo, um i srce kažu. Mislim da je to najzdravija moguća navika. Unatoč tempu, okruženju, “pravilima” koja vladaju, trudim se biti svoja, a time zadržavam zdravlje u svakom pogledu.

2. Zdravu prehranu smatram najvažnijim pokretačem organizma, odnosno svojim gorivom. Dosta pažnje pridajem hrani, trudim se da je zdrava i raznovrsna. Ne volim odricanja, dijete, zabrane, jedem gotovo sve, ali umjereno. Organizmu dajem mu ono što traži i što mu paše.

3. Cijeli se život bavim sportom i od malih sam nogu svjesna koliko nam je fizička aktivnost nužna za zdravlje. Posljednje dvije godine aktivno trčim na malo duže staze i, osim što me čini zdravom, trčanje me čini i izrazito sretnom.

4. Nastojim si uvijek priuštiti dovoljno sna. San je važan za svakodnevno funkcioniranje na svim poljima, a u periodima kada određene obveze ne dopuštaju dovoljno sna, nadoknađujem ga čim stignem.

5. Zbog prirode posla kojim se bavim, lice mi zahtijeva dodatnu pažnju. Održavam ga zdravim uz pravilnu njegu, redovite odlaske u kozmetički salon i hidratacijom. 

>> Ovih 5 stvari trebali biste napraviti svakog dana: učinit će vas uspješnijim, sretnijim i zdravijim, a traje 10 minuta!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije