Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stilski CV

Aleksandra Dojčinović najbolja je ambasadorica vlastitog stila

Aleksandra Dojčinović
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/6
12.07.2014.
u 14:07

Uspješna hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović svojim kolekcijama odjeće svake sezone diktira trendove...

Uspješna hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović svojim kolekcijama odjeće svake sezone diktira trendove. Zanimljivo je to što je Aleksandra sama često ambasadorica mode koju stvara te njezin stil rado prihvaćaju i druge žene. Opisati bismo ga mogli kao naglašeno ženstveni.

Dominiraju njime detalji: lijepe marame, torbe s potpisom; ne boji se dioptrijskih naočala, a komade iz svojih kolekcija voli miješati s odjećom koju potpisuju svjetski dizajneri. Široka je i paleta boja koje nosi, a Aleksandrin gotovo zaštitni znak cipele su ravnih potpetica, visoke pete izbjegava. Osim odijevanjem, pozornost plijeni osmijehom – nema veze s modom, ali sa stilom svakako.

Foto: Sonja Dvornik

>>Ženstvena Severina u novoj kampanji Aleksandre Dojčinović

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije