Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
više linija za Dubrovnik

Air France uvodi direktnu zrakoplovnu liniju Pariz - Split

15.01.2019.
u 14:00

Od 4. travnja do 1. rujna Air France povećat će broj zrakoplovnih linija za Dubrovnik  te uvesti letove vikendom.

Grupacija Air France i KLM odlučila je, nakon uvođenja direktnih letova KLM-a za Split 2016. i Air Francea za Dubrovnik 2018., uvesti i novu liniju Air Franca: Pariz – Split tijekom srpnja i kolovoza.

1/18

Nova će linija biti omogućena od 16. srpnja do 01.rujna, a putnici će tako, tijekom sezone, moći lakše organizirati svoja daljnja putovanja iz Splita, drugog najvećeg grada u Hrvatskoj. 

Od 4. travnja do 1. rujna Air France povećat će broj zrakoplovnih linija za Dubrovnik  te uvesti letove vikendom.

Air France je 2018. uveo dvije direktne zrakoplovne linije za Dubrovnik, no odlučili su povećati broj tjednih letova ( s 2 na 5) u razdoblju od travnja do rujna 2019.godine prema Dubrovniku te dodati letove vikendom u tijeku ljetne sezone, priopćeno je. 

Pogledajte i video Bikini ples u zrakoplovu

Komentara 1

Avatar HajdukLika
HajdukLika
14:13 15.01.2019.

Jedina zapadnoeuropska aviokompanija kojoj se svakih par godina sruši zrakoplov. Ja ju izbjegavam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije