Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAPUNICA U SAPUNICI

Veljači otkaz zbog neispunjenih obveza

03.11.2008.
u 21:26

Konačna potvrda o razlazu poslovne suradnje između Ava produkcije i Jelene Veljače stigla je izjavom Romana Majetića za medije.

- Točno je da smo s Jelenom Veljačom prekinuli suradnju prije više od mjesec dana na scenariju “Zakon ljubavi”. Jelena je u suradnji sa mnom osmislila osnovnu ideju serije te radila kao jedan od scenarista na projektu. Do prekida suradnje došlo je zbog njenog neispunjavanja ugovornih obveza, odnosno kršenja ugovora - tvrdi Roman Majetić, ali odbija potvrditi nagađanja kako je riječ o njenim drugim angažmanima ili nečem trećem. Po kuloarima se priča kako je Majetić već dugo bio nezadovoljan njenim medijskim istupima, posebice onim u Red Carpet emisiji gdje je započet sukob Veljače i Dikana Radeljaka.

- Ne bih komentirala, iskreno nemam zašto. Hvala na razumijevanju - kratko je poručila Veljača, za koju zlobnici tvrde kako bi joj karijera nakon ovog slučaja mogla krenuti nizbrdo. Naime, neki ‘upućeni’ Avini djelatnici tvrde kako je Veljača zbog trogodišnje romanse s Majetićem u tvrtki imala povlašten položaj te jako dobar honorar, ali to su samo nagađanja, a s njenim budućim angažmanima vidjet ćemo bazira li se njen uspjeh na glumačkom i književnom talentu, ili tek na snalažljivosti.

Bilo kako bilo, ta medijska sapunica teško da će dobiti svoj nastavak s obzirom na već poslovičnu zatvorenost njenih protagonista, ali “Zakon ljubavi” bez obzira na sve, naravno ide dalje. Veljača i Majetić još su do prije mjesec dana svakodnevno zajedno radili na sižeu, osnovici priče, karakterizaciji likova i sceni na osnovi kojeg bi angažirana scenaristica Nataša Antulov dalje pisala dijaloge. (M. Le.)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije