Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova filmska godina

U 2015. očekuju nas nastavci blockbustera

Terminator 5
31.07.2014.
u 11:28

I Quentin Tarantino ima novi film – Killer Crow kao dio svojevrsne trilogije uz Inglourious Basterds i Django Unchained

        Hoće li 2015. biti jedna od najjačih filmskih godina? Prema velikom broju naslova i različitih žanrova – SF-a, fantasyja, akcijskih filmova... što se premijerno očekuju, vrlo moguće.

Sedmi nastavak Star Warsa George Lucas prepustio je Disneyu. Puno se očekuje od dugo najavljivanog nastavka Avatara Jamesa Camerona, kao i od četvrtog Mad Maxa s Tomom Hardyjem i Charlize Theron. Johnny Depp ponovno glumi Jacka Sparrova u Piratima s Kariba 6, kao što i Jamesa Bonda ponovno tumači Daniel Craig. Među jakim je imenima i Arnold Schwarzenegger kao kiborg u Terminatoru 5.

I Quentin Tarantino ima novi film – Killer Crow kao dio svojevrsne trilogije uz Inglourious Basterds i Django Unchained. Među crtićima zanimljiv je Pixarov Inside Out o umu djevojčice Riley koji kroz život vode osjećaji prikazani kao zasebni likovi.     

>> Četvrti Mad Max u kina stiže 2015.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije