Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SF

Pythonovci ponovno zajedno u filmu "Absolutely Anything"

arhiva
27.01.2012.
u 16:43

Ekipa se okupila 30 godina nakon posljednjeg zajedničkog projekta, a sudjeluju svi osim Erica Idlea kojeg kolege još nisu uspjeli nagovoriti da im se pridruži

Članovi Letećeg cirkusa Montyja Pythona ponovno će se zajedno naći u filmskom studiju na snimanju parodije SF filmova, i to 30 godina nakon posljednjeg zajedničkog projekta – izjavio je jedan od članova i redatelj filma "Absolutely Anything" Terry Jones.

Film "Absolutely Anything" ponovno će okupiti Johna Cleesea, Michaela Palina, Terryja Gilliama, no Eric Idle im se zasad još neće pridružiti. Jedini preostali član ekipe, Graham Chapman, umro je 1989. godine. – Novi film nije u pravom smislu film Pythonovaca, jer će oni tek posuditi glasove vanzemaljcima – rekao je Jones, dodajući da će film biti mješavina realnih kadrova i kompjuterske animacije. U filmu glumi i Robin Williams. 

Komentara 1

TA
tanburo
12:13 29.01.2012.

Robin W, Bah, Stvarno se evo uvijek mora desti tako, kad čevjek misli-Evo, konačno nešto zanimljivo.. Taj je uspio pokvariti svaki film u kojem je glumio, (osim jednog, što samo potvrđuje pravilo) Uffffffffffffff.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije