Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Studentski centar

Pet novih domaćih uradaka otvara Dane hrvatskog filma

'velikidan_nnn_kul_150412'
''
15.04.2012.
u 14:42

Od 20 sati publika će gledati animirani film \"Zašto slonovi\" Marka Meštrovića koji smo već gledali na Danima hrvatskog animiranog filma

U zagrebačkom Studentskom centru večeras se otvaraju 21. dani hrvatskog filma, na kojima će se ove godine prikazati 111 filmova koje su odabrali Dean Šoša, Bruno Kragić i Ana Hušman. Reviju otvara \"mix premijera\" na kojoj će se prikazati pet raznorodnih radova.

Od 20 sati publika će tako gledati animirani film \"Zašto slonovi\" Marka Meštrovića koji smo već gledali na Danima hrvatskog animiranog filma, zatim eksperimentalni \"Od do\" Mirande Herceg, kratki igrani \"Životinjsko carstvo\" Igora Šeregija, glazbeni spot Andreja Korovljeva za Jurkasovu pjesmu \"Jebi ga\" te dokumentarna komedija \"Veliki dan\" Đure Gavrana, uspješno predstavljena i na Zagreb Doxu. (mz/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije