Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15. lipanj

Otvoren natječaj za prijavu filmova na Liburnia film festival

Liburnija film festival plakat
arhiva
28.05.2012.
u 12:46

Lanjski pobjednik LFF-a je dokumentarac \"Ratni reporter\" Silvestra Kolbasa, a festival je pratilo oko 2500 posjetitelja

Otvoren je natječaj za prijavu filmova na jubilarni 10. Liburnia Film Festival koji se ove godine održava od 29. kolovoza do 1. rujna. 

Organizatori LFF-a – udruge Delta i Restart – pozivaju sve autore i producente dokumentarnih filmova u Hrvatskoj da ih prijave na natječaj za sudjelovanje na 10. izdanju Liburnia Film festivala s radovima nastalim u 2011. ili 2012. godini. Trajanje i tehnika snimanja nisu zadani. U obzir dolaze i koprodukcije kojima je Hrvatska najkasnije druga produkcijska zemlja u nizu. Natječaj je otvoren do 15. lipnja.

Oglednu kopiju filma na DVD-u potrebno je poslati poštom na adresu: RESTART, Katančićeva 3, 10000 Zagreb. Ispunjenu prijavnicu potrebno je dostaviti elektroničkom poštom na adresu info@liburniafilmfestival.com. Prijavnicu je moguće preuzeti na www.liburniafilmfestival.com.

Sve dodatne informacije o festivalu mogu se dobiti putem telefona (051/337-279, 091/4825-448) ili e-maila: press@liburniafilmfestival.com.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije