Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završen Gavella Fair

Najbolji glumci su Martina Čvek i Đorđe Kukuljica

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/3
20.06.2018.
u 21:03

Kao i uvijek i ove godine dodijeljen su tri nagrade, dvije glumačke i nagrada portala Studentski.hr najboljoj predstavi

Svečanom dodjelom nagrada i predstavom "Kao na nebu" Kaya Pollaka, završene je "Gavella & Europlakat Fair", manifestacija kojoj se na samom kraju sezone veseli brojna kazališne publika grada Zagreba, jer im je to prilika da sve nove predstave ovog kazališta pogledaju po cijeni ulaznice od 20 kuna.

Kao i uvijek i ove godine dodijeljen su tri nagrade, dvije glumačke i nagrada portala Studentski.hr najboljoj predstavi. Prosudbeno povjerenstvo sastavljeno od kazališnih zaljubljenika, čitatelja portala Studentski.hr, biralo je između pet ovosezonskih premijernih naslova Gavelle, a to su: "Ponovno ujedinjenje dviju Koreja", "Kralj Rikard III.", "Sjećanje šume", "Proces" i "Slikari rudari".

Članice i član povjerenstva su: Ana Marasović, urednica portala Studentski.hr, te Domagoj Mrdušan, Lara Gotal, Sara Futač i Barbara Tolić. Portal Studentski.hr nagradio je e predstavu – "Sjećanje šume", nastalu po istoimenom romanu Damira Karakaša. Nagradu je primila redateljica Tamara Damjanović, a žiri je u svom obrazloženju naglasio:

"Iako je odrastanje u gruboj okolini nemalo puta dotaknuto u hrvatskoj kazališnoj industriji, kvalitetni glumački ansambl uz izvrsnu
režiju donosi ga na "Gavellinu" pozornicu na jedan nov, svjež i sasvim jedinstven način, sa snažnom emotivnom komponentom popraćenom dozom mističnosti."

Najbolje glumce izabrao je žiri gledatelja, a po njihovom mišljenju ovu sezonu svojim su kreacijama u Gavelli obilježili Martina Čvek i Đorđe Kukuljica.

1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije