Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo u kinima

Harry Brown, najbolji britanski film u 2010., stiže u kino Tuškanac

Michael Caine
21.01.2011.
u 10:56

Umirovljeni marinac pokušava mirno živjeti u Londonu, ali sve se ruši kada ulične bande ubiju njegova bivšeg suborca

Umirovljeni marinac Harry Brown (Michael Caine) nastoji živjeti mirno u nasilnom kvartu Londona. Pokušava ne reagirati na vijesti o tragedijama i zločinima koji se događaju oko njega, ali Harryjev se svijet okreće naglavce kada njegova bivšeg suborca i najboljeg prijatelja ubiju članovi lokalne bande... Kratak je to sadržaj filma "Harry Brown", koji se od ponedjeljka 24. siječnja prikazuje u kinu Tuškanac. Filmska ga je kritika proglasila najboljim britanskim filmom u prošloj godini.  

Prema scenariju Garyja Younga film je režirao Daniel Barber, a glavne uloge tumače Michael Caine, Emily Mortimer, David Bradley...

Cijena ulaznice za kino Tuškanac iznosi 10 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije