Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iduće ljeto

Festival Ultra vraća se u Split, na Hvar i Vis

Borna Filić/PIXSELL
29.11.2021.
u 11:01

Festival Ultra Europe održat će se od 8. do 10. srpnja u Parku mladeži u Splitu.

Festival Ultra Europe idućeg se ljeta vraća u Split, a održat će se od 8. do 10. srpnja u Parku mladeži, nakon čega će se preseliti na Brač, Hvar i Vis​, objavio je prošli tjedan organizator festivala.

​Osmi festival ​počet će u četvrtak 7. srpnja, kad je na rasporedu ​Opening Party, nakon čega slijedi trodnevni Ultra Music Festival u Parku mladeži u Splitu, od 8. do 10. srpnja. ​Potom slijedi Ultra Brač, koji će se održati u 585 Clubu​, a ujutro 12. srpnja​ odlazi se na Hvar. Tamo će se popodnevni beach party ​održati na Paklinskim oto​cima, gdje će se osim programa Ultra Beach održati i večernji program Resistance Hvar, u Carpe Diem Beach Clubu. Resistance Closing Party Vis zadnja je destinacijska stanica, a održat će se 13. srpnja, u intimnoj atmosferi 200 godina stare tvrđave Fort George na Visu, poznatije pod imenom Fortica. Festival Ultra Europe dio je velike Ultra Worldwide obitelji koja se nakon velike stanke vraća iduće godine. Novogodišnji Resistance u Sydneyu rasprodan je u samo nekoliko dana, u tijeku su završne pripreme za Ultra Music Festival u Melbourneu, a slijedi i povratak festivala na mjesto gdje je sve i počelo, u Bayfront Park u Miamiju, od 25. do 27. ožujka, navodi organizator.

​​Osmo izdanje u Hrvatskoj održat će se uz podršku Vlade, Splitsko-dalmatinske županije, Grada Splita i Hrvatske turističke zajednice, a posebna pažnja bit će posvećena provođenju i poštovanju svih mjera vezanih uz COVID 19, kako bi cijelo događanje i sve destinacije bile sigurne za posjetitelje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije