Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi album

Dugoočekivani album grupe Sade "Soldier of Love" izlazi u veljači 2010.

sade
08.12.2009.
u 15:50

Jučer je objavljena nova pjesma grupe Sade "Soldier of Love" s istoimenog albuma koji bi trebao izaći 8. veljače iduće godine. Mnogi s nestrpljenjem očekuju novi album jer je posljednji objavljen prije devet godina.

Jučer je objavljena nova pjesma grupe Sade "Soldier of Love" s istoimenog albuma koji bi trebao izaći 8. veljače iduće godine. Mnogi s nestrpljenjem očekuju novi album jer je posljednji objavljen prije devet godina, a "Soldier of Love" bit će njihov šesti studijski album.

Riječ je o cijenjenoj britanskoj r&b-soul-pop grupi koju predvodi pjevačica nigerijskog podrijetla Helen Folsade Adu - Sade Adu. Publiku je diljem svijeta osvojila još davne 1984. i to albumom prvijencem „Diamond Life“.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije