Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje

Todorić, Tedeschi i Aldott najpoznatiji hrvatski menadžeri

Ivica Todorić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
28.01.2015.
u 17:44

Korporativni brendovi snažniji su, tvrdi se, od osobnih brendova predsjednika uprava na hrvatskom tržištu

Ivica Todorić najprepoznatljiviji je predsjednik uprave (CEO) jedne hrvatske tvrtke. Prema istraživanju Ipsos Pulsa provedenom za potrebe Europskog udruženja komunikacijskih direktora (EACD) na temu imidža CEO-a i njegov utjecaj na reputaciju kompanije, 77% građana zna da je Todorić predsjednik uprave Agrokora.

Emil Tedeschi trećini njih poznat je kao CEO Atlantic grupe, dok Zoltána Aldotta na čelu Ine prepoznaje oko četvrtina građana. Slijede Tomislav Debeljak (Brodosplit) i Božo Prka (PBZ), poznati 20% ispitanika. No zna li se da im je ponuđena lista s 30 čelnih ljudi koje su trebali spojiti s imenom poduzeća, poznavanje top menadžera u Hrvatskoj je na niskoj razini. Korporativni brendovi snažniji su, tvrdi se, od osobnih brendova CEO-a na hrvatskom tržištu.

Na formiranje mišljenja građana najveći utjecaj imaju informacije iz medija, osobno iskustvo s uslugama ili proizvodima poduzeća te komentari prijatelja i poznanika.

>> Hrvatske tvrtke pokupovale vodeće srpske brendove

>> I Todorić u Davosu među elitom

Komentara 2

R0
R00kie
18:50 28.01.2015.

svaka im cast...u drzavi sa ovolikim poreznim opterecenjima i sa ovoliko uhljeba za hranit oni investiraju, za posljavaju i izvoze! Skidam kapu!

GO
google385
18:11 28.01.2015.

prica se da je najomrzeniji milanovic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije