Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vlasnik agrokora

I Todorić u Davosu među elitom

Ivica Todorić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
22.01.2015.
u 12:17

Predsjednik koncerna Agrokor bio je u Davosu i lani

Ivica Todorić, najveći hrvatski poduzetnik, jedan je od 2500 sudionika tradicionalnoga Svjetskog ekonomskog foruma što se do nedjelje 24. siječnja održava u švicarskom Davosu, piše Poslovni.hr.

"Predsjednik koncerna Agrokor bio je u Davosu i lani. Otišao je i na ovogodišnji skup i to je sigurno jako dobra odluka ne samo za Agrokor nego i za Hrvatsku, ali i za cijelu regiju", odgovorili su Poslovnom diplomatski iz Agrokora.

Nisu uspjeli doznati hoće li Todorić svoj višednevni boravak u elitnom društvu možda iskoristiti i za neke konkretnije investicijske razgovore s obzirom na poslovno-financijsku elitu koja svake godine sa svih kontinenata pohrli u prestižno švicarsko skijalište. 

>> Svijetom kao da upravlja Superhik: Siromašni postaju sve siromašniji

Ključne riječi

Komentara 9

NN
narodne_novine
13:30 22.01.2015.

Da je netko uzeo 100 studenata sa ekonomskog faksa '95 godine i dao njima pola prilika sto je dobio mister T danas bi Agrokor i clanice vjerojatno bolje izgledali a i ekonomija ove jadne iscrpljenje zemlje bi bila na vecem nivou. I sada ti isti koji su doveli drzavu na prosjacki stap (Todocir i razni clanovi interesne skupine iza Agrokora) predstavljaju Hrvatsku u Davos. Odavno vec tragi-komicno a sada je cisti bezobrazluk. Nema nama spasa!

Avatar jigaboo
jigaboo
15:54 22.01.2015.

prodava skart po hrvatskoj.

DU
Deleted user
12:47 22.01.2015.

Ako je on bio u Davosu, onda nema osoba i institucije koji njemu bilo sto mogu. On je onda vise nego predsjednik ili premijer, neovisno tko to bio. Samo se jedno moze!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije