Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugovor

Atlantic grupa postala ekskluzivni distributer Red Bulla u RH

tedeschi emil, atlantic grupa (1)
Žarko Bašić/PIXSELL
06.12.2010.
u 14:20

Sigurni smo da ćemo kao distribucijski partner ispuniti očekivanja i planove koje smo zacrtali - kazao je Igor Babić, izvršni direktor Upravljanja robnim markama distribucije Atlantic Grupe.

Atlantic grupa i Red Bull potpisali su ugovor prema kojemu Atlantic Grupa preuzima distribuciju njihova globalno vodećeg brenda energetskog napitka u svim kanalima distribucije na hrvatskom tržištu.

- Raduje nas da je Red Bull, kao vodeći brend energetskog pića u svijetu, prepoznao Atlantic grupu kao najboljeg distributera na našem tržištu kad je riječ o razini distribucijske usluge, pristupu i odnosima s kupcima, tretmanu proizvoda u svojem portfelju i, što je u konačnici najvažnije, kad je riječ o tržišnoj valuaciji. Sigurni smo da ćemo kao distribucijski partner ispuniti očekivanja i planove koje smo zacrtali - kazao je Igor Babić, izvršni direktor Upravljanja robnim markama distribucije Atlantic grupe.

Tim ugovorom Red Bull se pridružuje svjetski renomiranim premium brendovima Atlantic grupe, kao što su Wrigley, Ferrero, Johnson&Johnson, Hipp, Lorenz, Manner, Durex.

 

Komentara 5

LO
lojtra
19:53 06.12.2010.

Kad će već jednom \"neki od najsposobnijih hrvatskih privrednika\", umjesto uvoza zdravstveno krajnje suspektne \"hrane\" početi izvoziti hrvatske proizvode u zemlje stare EZ gdje su navike plaćanja robe još uvijek \"čedne\"?

OB
-obrisani-
22:04 06.12.2010.

Ovaj Tedeschi je pored Todorića najveća pošast i štetočina u Hrvatskoj!

DU
Deleted user
04:34 07.12.2010.

zemlja distributera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije