Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
01.07.2011. u 12:00

Upravo je počela bagatelna prodaja stanova u Ban centru, projektu Radićeva IGH. Mlade obitelji, požurite se! Cijena je prava sitnica – samo 52.000 kuna po kvadratu.

Jure Radić, socijalno osjetljiv kakav je od glave do pete, odlučio je pomoći građanima koji nikako ne mogu do prvog stana. Upravo je počela bagatelna prodaja stanova u Ban centru, projektu njegova IGH. Mlade obitelji, požurite se! Jer, navodno je rezervirana već trećina Radićevih stanova, a prva dva već su i prodana. Cijena je prava sitnica – samo 52.000 kuna po kvadratu. Nevjerojatno, ali Radić stanove prodaje i po još povoljnijim cijenama – pa tako za samo 5.310 eura i 99 lipa možete riješiti svoje stambeno pitanje.

Župan Stjepan Kožić sam sebi dodijelio nagradu

Stjepan Kožić, župan Zagrebačke županije, dobio je Nagradu za životno djelo. Kako je predsjednik Povjerenstva za dodjelu nagrada bio baš Kožić, nema sumnje da je ona došla u prave ruke.

Iz poraza u poraz do konačne kukuriku pobijede

SDP-ovac Marin Jurjević i HNS-ovac Goran Kovačević oštro su se suprotstavili Kerumovoj ideji da Tuđman dobije spomenik na splitskoj rivi i da rivu preimenuje u Tuđmanova. Jurjević kaže da je to “atak na rivu”, a Kovačević da na rivi spomenike nikada nisu imali tirani i diktatori, “pa ne trebaju ni sada”. Ovako mudre misli u izbornoj godini već su tradicionalno rezervirane za pjetliće iz “Kukuriku koalicije”. Kao što su za iste rezervirani i porazi na parlamentarnim izborima. 

Karamarku zatvor, a Muniru nagrada “Optimist godine”

Ministar policije Tomislav Karamarko proživljava najdramatičnije sate u životu. Velike mu brige pokucale na vrata. Naime, upravo mu je Munir Podumnjak iz udruge Partnerstvo za društveni razvoj zalijepio kaznenu prijavu. Karamarka je prijavio USKOK-u zbog udruživanja u svrhu počinjenja kaznenih djela. Prijavljeni su i gradonačelnik Obrovca Ante Župan i još neke osobe za koje Munir smatra da su Karamarku pogodovale u prenamjeni poljoprivrednih parcela njegova oca u naselju Ivankuši u građevinsko zemljište. Čisto sumnjamo da ćemo ministra policije gledati u udarnom televizijskom terminu kako ga s lisičinama vode u Remetinec, ali predlažemo da Podumnjak dobije nagradu “Optimist godine”. Jedini ozbiljni konkurent bit će mu Dinamov gazda Zdravko Mamić koji je opet obećao Ligu prvaka.

Komentara 5

OB
-obrisani-
10:54 02.07.2011.

Da je i badave - ne hvala, u njegove kraditeljske sposobnosti smo se uvjerili već više puta..

FR
franc
18:22 01.07.2011.

@seneka, malo bolje stojeća gospoda kasne! Sirotinja je bila brža i kupila sve Radićeve stanove jer cijena od 52.000 kuna za četvorni metar pristupačna čak i za umirovljenike.

IM
Ivica_M
12:55 01.07.2011.

Članak je ispod svakog nivoa. U svakom glavnom gradu na svijetu stan udaljen 100 metara od glavnog trga bi koštao i više. Čini se da je piscu članka krivo što je posao dobio Jure Radić, a ne netko drugi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?