Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Josić:

'Shizofreno je da sada taj Milanović osuđuje srpsku jurisdikciju za koju je suoodgovoran'

Foto: Branimir Bradarić
1/3
07.09.2016.
u 17:50

Optužili su SDP i Milanovićevu vlast da su sistematski raseljavali Hrvatsku, a posebno Slavoniju

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara pozvao je na današnjoj konferenciji za novinare birače da 11. rujna, na prijevremenim Parlamentarnim izborima, ne glasaju za listu Narodne koalicije kao niti za listu Bandić Milan – 365 – Stranka rada i solidarnosti.  

– Ne želimo vam govoriti za koga glasovati, ali vas pozivamo da ne glasujete za Milanovićevu nenarodnu koaliciju i ne glasujete za Milana Bandića – rekao je predsjednik Stožera Tomislav Josić.

Obrazlažući svoj poziv, Josić je proučio je biračima da „ne zaborave da je Milanović za svoga mandata objeručke prihvatio regionalnu jurisdikciju Srbije“ kao i da su SDP i njegovi koalicijski partneri odgovorni za strahote koje je prošao Veljko Marić kao i drugu hrvatsku dragovoljci i branitelji.

– Shizofreno je da sada taj Milanović osuđuje srpsku jurisdikciju za koju je suodgovoran – istaknuo je Josić.

Naveo je i da je Milanovićeva vlast razbila lubanju Darku Pajičiću i brutalno provodila i zatvarala nevine dragovoljce i branitelje kao da niti za vrijeme vlasti Zorana Milanovića najbolji studenti s  rektorovom nagradom nisu mogli dobiti radno mjesto jer nisu dio, kako su naveli, „KP SDP-a ili HNS-a“.

Optužili su SDP i Milanovićevu vlast da su sistematski raseljavali Hrvatsku, a posebno Slavoniju. Kao razlog da se ne glasa za listu Milana Bandića iz Stožera ističu kako je zagrebački gradonačelnik sve to šutke promatrao s Titovim bedžom na reveru. 

>> Vukovarski HDZ: Milanović je sam kriv za zvižduke, GO SDP služi se lažima

Komentara 41

Avatar juricamesko
juricamesko
18:29 07.09.2016.

Josiću ako hrvatski građani daju svoje glasove Narodnoj fronti onda nisu ni zaslužili bolje od onoga što su već s njima iskusili na vlastitoj koži te ono što ih čeka u budućnosti.

Avatar Becarina
Becarina
18:57 07.09.2016.

Istina, Bravo Josiću...

Avatar prijevara212
prijevara212
22:15 07.09.2016.

Darko Pajičić je pao na tlo pijan i razbio glavu dok je trgao ploče sa zgrada. Nego, može jedno pitanje? HDZ je na vlasti u Vukovaru i u državi. Dali su sporne ploče maknute sa zgrada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije