Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predizborna kampanja

Vukovarski HDZ: Milanović je sam kriv za zvižduke, GO SDP služi se lažima

Zoran Milanović
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
05.09.2016.
u 17:30

Članove GO SDP-a optužili su da se služe lažima i objedama jer im, kako se ističe, ne odgovaraju "dobre priče" koje dolaze iz Vukovara u vrijeme kada vlast u tome gradu obnaša HDZ

Iz vukovarskog HDZ-a poručili su u ponedjeljak kako je isključivi krivac za zvižduke i poruke koji su u subotu, dok je u sklopu predizborne kampanje Narodne koalicije obilazio središte Vukovara, bili upućeni predsjedniku SDP-a Zoranu Milanoviću, krivac Milanović sam.

– Opovrgavajući navode GO SDP-a Vukovar, moramo reći da je prava istina kako je za reakciju građana grada Vukovara isključivi krivac Zoran Milanović. On je, prolazeći pored štanda HDZ-a koji je višestruko bio posjećeniji nego štand SDP-a, prozvao ljude "huškačima". Uvidjevši da ti isti stoje ispred štanda te da se ne radi o nekoj namjeri "presretanja", čak se i ispričao. Njegova reakcija nakon prozivanja "što ste došli huškati?" bila je ispod svakog nivoa, a ponajmanje nivoa državnika, na što su okupljeni građani reagirali negodovanjem – navodi se u priopćenju vukovarskog HDZ-a.

Članove GO SDP-a optužili su da se služe lažima i objedama jer im, kako se ističe, ne odgovaraju "dobre priče" koje dolaze iz Vukovara u vrijeme kada vlast u tome gradu obnaša HDZ. Dok su u subotu, u sklopu predizbornih aktivnosti, središtem Vukovara prolazili čelnici Narodne koalicije, predsjedniku SDP-a i kandidatu koalicije za predsjednika Vlade Zoranu Milanoviću, u trenutku dok je prolazio pored obližnjeg HDZ-ova predizbornog štanda, upućeni su zvižduci te su mu dobacivane poruke da odlazi iz Vukovara.  

Milanović se najprije zaustavio, a potom udaljio od HDZ-ova štanda te one koji su mu dobacivali ispod glasa nazvao "šakom jada". Zvižduke i uvrede upućene predsjedniku SDP-a Zoranu Milanoviću osudio je vukovarski SDP, ocijenivši ih sramotnima uz tvrdnju kako su bili potaknuti od predsjednika HDZ-a Vukovar, Damira Barne, i potpredsjednika Gradskog vijeća Grada Vukovara, Philipa Karaule.

>> 'Ako građani žele novu Hrvatsku koja će se okrenuti prema razvoju i politiku dijaloga, onda je tu Andrej Plenković'

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar johny21
johny21
18:23 05.09.2016.

Stvarno cudno sto mu fuckaju. Nitko ga nevoli pa ni vukovarci!

B2
bokida 2
20:14 05.09.2016.

Kojeg li imena od Narodne koalicije a gdje se pojave pred narodom dobro ih izvrjeđaju , te skoro i natuku.

DU
Deleted user
09:15 06.09.2016.

Ne trebaju Zokiju neprijatelji; dovoljan je sam sebi, samo ga treba pustiti da govori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije