Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi u stranci?

Samo tri dana prije izbora Sinčić osnovao novu stranku

Ivan Vilibor Sinčić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
12.09.2016.
u 22:14

Sinčić je izbjegavao konkretan odgovor na pitanje

Ministarstvo uprave potvrdilo je HRT-u da je 8. rujna 2016., odnosno samo tri dana uoči izbora, zaprimilo zahtjev za upis političke stranke pod nazivom Živi zid – Ivan Vilibor Sinčić u registar političkih stranaka RH. 

Na pitanje novinarke zašto je povukao taj potez, Sinčić je, izbjegavajući konkretan odgovor, rekao kako je samo riječ o pravnim zavrzlamama te da se htio osigurati.

Na opetovano inzistiranje novinarke odgovarao je kako je koalicija čvrsta i da ta koalicija ide dalje: – Nije bilo nikakve fige u džepu. Uvijek je bilo nekakvih podmetanja.

Nešto prije, na pitanja o napadima preko društvenih mreža Hrvoje Runtića i Mihaele Varge na njega i druge članove Živog zida, rekao je kako se njima kolega Runtić ne javlja, ne dolazi na sastanke i ne znaju što je s njim, no vrata su mu otvorena.

– Kolegu Runtića postavili smo na poziciju šefa izbornog stožera te za nositelja liste. Htio bih da on dođe i da porazgovaramo, da uspostavimo suradnju. Naša vrata su mu otvorena i sada je on na potezu – poručio je Sinčić.

>> Sinčić: 'Dok god je Petrov na političkoj sceni, bit će mnogo odugovlačenja i maltretiranja. Velika koalicija će se dogoditi prije ili poslije

>> Sukob u Živom zidu! Članica središnjeg odbora napala Sinčićevu zaručnicu: Ideja stranke je izdana, kad ona zaurla Sinčić ne smije zucnuti

Komentara 23

Avatar MK
MK
22:42 12.09.2016.

...a u kojoj je sada član? ...samo moze biti u jednoj. ...a ovo osnivanje nove stranke na rezervu, to meni izgleda kao "samodopadnost krizana paranojom" i to pred najblizim suradnicima.

TH
than
23:49 12.09.2016.

Danas ga slusao kako se izvlaci na pitanje, a vidi se iz aviona da ne govori istinu.

TT
tTony
03:36 13.09.2016.

DI vam je pamet .Koje za ovo kriv oni ili gradjani koji su im dali glas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije