Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'GRAĐANIMA JE DOSTA'

Sinčić: 'Dok god je Petrov na političkoj sceni, bit će mnogo odugovlačenja i maltretiranja. Velika koalicija će se dogoditi prije ili poslije

Jedina opcija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
12.09.2016.
u 19:53

Pozvao je i kolegu Hrvoja Runtića da mu se javi, jer ne znaju gdje je

Živi zid održao je konferenciju za medije na kojoj je čelnik stranke Ivan Vilibor Sinčić komentirao napade na članove stranke koji su uslijedili odmah nakon objave rezultata izbora .

Rekao je kako mu se ne javlja kolega Hrvoje Runtić i da ne znaju gdje je. 

– Kolega Runtić ne dolazi na sastanke, ne javlja se, ne znamo što je s njim. Postavili smo ga na listu, htio bih da dođe, on je i dalje član Živog zida , pozivamo ga da razgovaramo kako bismo mogli zastupati ono za što je na izbore dobio povjerenje. Naša vrata su mu otvorena – poručio je Sinčić.

Rekao je kako je građanima dosta odugovlačenja te moraju konstituirati Sabor i dati maksimalnu stručnost kako bi se podigao standard građana.

– Dok god je Petrov na političkoj sceni, bit će mnogo odugovlačenja i maltretiranja. Velika koalicija će se dogoditi prije ili poslije, u ovom sazivu ili u sljedećem. Ja je ne prizivam, to bi bilo nešto najgore u povijesti – kazao je Sinčić.

– Mi smo konstruktivni, želimo graditi ovu zemlju, idemo momentalno mijenjati stvari, graditi stvari, mi ćemo poduprijeti sve konstruktivno. Koalicija neće ulaziti u vlast, nećemo ulaziti u vlast s HDZ-om ili SDP-om. Borit ćemo se da se provodi program koji je dobio glasove i mandate stoga nudimo pomoć u oporbi.

>> Sukob u Živom zidu! Članica središnjeg odbora napala Sinčićevu zaručnicu: Ideja stranke je izdana, kad ona zaurla Sinčić ne smije zucnuti

Komentara 12

PA
patrizia
20:27 12.09.2016.

Sinčiću za deset dana imati ćeš 5 mandata

Avatar dobry
dobry
21:22 12.09.2016.

"Rekao je kako je građanima dosta odugovlačenja te moraju konstituirati Sabor..."Gospodine Sinčiću, ako ne želite odugovlačenje, kako sami kažete, hitno podržite jednu od budućih koalicija ili partnera, koje imaju mogućnost složiti Vladu!

DU
Deleted user
20:24 12.09.2016.

Baviti se sobom ne drugima to je recept za politički uspjeh. A pred ŽZ je mnogo odluka koje moraju donijeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije