Naslovnica Izbori 2016 Izbori 2016

Milanka Opačić dijelila kavu putnicima ranojutarnjih vlakova

Opačić je za Hinu izjavila da je vlada Zorana Milanovića s tvornicom vagona "Gredelj" ugovorila proizvodnju novih vlakova za Hrvatske željeznice, te se danas i ona, kao i redoviti putnici, uvjerila da taj vlak na relaciji Karlovac –Zagreb ide brže, da je vožnja udobnija
01. rujna 2016. u 08:46 28 komentara 1260 prikaza
Milanka Opačić
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL

Susret s putnicima, radnicima, studentima i učenicima novih brzih, čistih i ugodnih ranojutarnjih vlakova, ali i starih, u kojima vožnja nije ni sigurna ni ugodna, imali su u četvrtak kandidati Narodne koalicije predvođenje Milankom Opačić, nositeljicom liste za VII. izbornu jedinicu, duž svih postaja na relaciji Karlovac – Zagreb.

Na kolodvoru u Karlovcu Opačić i njezini suradnici dijelili su putnicima kavu rekavši da u kampanji nastoje biti s ljudima svugdje – na tržnicama, sajmovima, vlakovima ili tramvajskim stajalištima, posvuda gdje se mogu susresti s građanima jer je izravna komunikacija nezamjenjiva – rekla je Opačić.

Opačić je za Hinu izjavila da je Vlada Zorana Milanovića s tvornicom vagona Gredelj ugovorila proizvodnju novih vlakova za Hrvatske željeznice te se danas i ona, kao i redoviti putnici, uvjerila da taj vlak na relaciji Karlovac – Zagreb ide brže, da je vožnja udobnija. Podsjetila je da su do sada proizvedena 22 vlaka.

– Prvi vlakovi su već neko vrijeme u prometu, ali se proizvodnja nastavlja pa bi postupno svi stari vlakovi trebali biti zamijenjeni novima, na što smo ponosni – istaknula je Opačić. 

Mihael Zmajlović, koji je vlak dočekao i ispratio na kolodvoru Jastrebarsko, rekao je Hini da Hrvatska treba stabilnost i sigurnost u svim segmentima, od željezničkoga prometa nadalje, a u proteklih se nekoliko mjeseci, ustvrdio je, pokazalo koliko je važna stabilna većina u Hrvatskome saboru za funkcioniranje društva u cjelini.

– Pozivamo građane da prepoznaju pozitivne trendove naše Vlade, Vlade Zorana Milanovića jer svi pokazatelji rastu, Hrvatska raste, iako je aktualna vlada zaustavila mnoge projekte i  nesigurnost se opet vraća – rekao je Zmajlović koji je u Milanovićevoj Vladi bio ministar zaštite prirode i okoliša,

Prema Zmajlovićevim riječima, "Narodna je koalicija je jednostavno spremna ponovno preuzeti odgovornost za Hrvatsku, nastaviti s realizacijom programa koji je dao pomake nabolje i konačno riješiti sve goruće preobleme građana."

>> 'Možemo zemlju izvući bez doline suza i lažnih obećanja'

>> Laburisti o obećanjima SDP-a i HDZ-a: 'Upiškit ćemo se u pelene od smijeha!'

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas