Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP U KARLOVCU

Milanka Opačić dijelila kavu putnicima ranojutarnjih vlakova

Milanka Opačić
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
01.09.2016.
u 08:46

Opačić je za Hinu izjavila da je vlada Zorana Milanovića s tvornicom vagona "Gredelj" ugovorila proizvodnju novih vlakova za Hrvatske željeznice, te se danas i ona, kao i redoviti putnici, uvjerila da taj vlak na relaciji Karlovac –Zagreb ide brže, da je vožnja udobnija

Susret s putnicima, radnicima, studentima i učenicima novih brzih, čistih i ugodnih ranojutarnjih vlakova, ali i starih, u kojima vožnja nije ni sigurna ni ugodna, imali su u četvrtak kandidati Narodne koalicije predvođenje Milankom Opačić, nositeljicom liste za VII. izbornu jedinicu, duž svih postaja na relaciji Karlovac – Zagreb.

Na kolodvoru u Karlovcu Opačić i njezini suradnici dijelili su putnicima kavu rekavši da u kampanji nastoje biti s ljudima svugdje – na tržnicama, sajmovima, vlakovima ili tramvajskim stajalištima, posvuda gdje se mogu susresti s građanima jer je izravna komunikacija nezamjenjiva – rekla je Opačić.

Opačić je za Hinu izjavila da je Vlada Zorana Milanovića s tvornicom vagona Gredelj ugovorila proizvodnju novih vlakova za Hrvatske željeznice te se danas i ona, kao i redoviti putnici, uvjerila da taj vlak na relaciji Karlovac – Zagreb ide brže, da je vožnja udobnija. Podsjetila je da su do sada proizvedena 22 vlaka.

– Prvi vlakovi su već neko vrijeme u prometu, ali se proizvodnja nastavlja pa bi postupno svi stari vlakovi trebali biti zamijenjeni novima, na što smo ponosni – istaknula je Opačić. 

Mihael Zmajlović, koji je vlak dočekao i ispratio na kolodvoru Jastrebarsko, rekao je Hini da Hrvatska treba stabilnost i sigurnost u svim segmentima, od željezničkoga prometa nadalje, a u proteklih se nekoliko mjeseci, ustvrdio je, pokazalo koliko je važna stabilna većina u Hrvatskome saboru za funkcioniranje društva u cjelini.

– Pozivamo građane da prepoznaju pozitivne trendove naše Vlade, Vlade Zorana Milanovića jer svi pokazatelji rastu, Hrvatska raste, iako je aktualna vlada zaustavila mnoge projekte i  nesigurnost se opet vraća – rekao je Zmajlović koji je u Milanovićevoj Vladi bio ministar zaštite prirode i okoliša,

Prema Zmajlovićevim riječima, "Narodna je koalicija je jednostavno spremna ponovno preuzeti odgovornost za Hrvatsku, nastaviti s realizacijom programa koji je dao pomake nabolje i konačno riješiti sve goruće preobleme građana."

>> 'Možemo zemlju izvući bez doline suza i lažnih obećanja'

>> Laburisti o obećanjima SDP-a i HDZ-a: 'Upiškit ćemo se u pelene od smijeha!'

Komentara 28

Avatar johny21
johny21
09:39 01.09.2016.

Može meni jedna sa više mlijeka?

LE
lea3010
09:40 01.09.2016.

A Milanovićeva žena reže crni kruh na tanko...

LU
lukivoda
09:10 01.09.2016.

jel bu počela nosit kavu po kućama kao ketering?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije