Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro stabilna Vlada

Tomo Medved: Novi premijer odlučit će hoću li ostati ministar branitelja

tomo medved
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
14.09.2016.
u 10:50

Zahvalio je svim biračima koji su prepoznali program HDZ-a i njemu dali preferencijalni glas

HDZ-ov tehnički ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved izjavio je danas kako će o tome hoće li ostati na ministarskoj dužnosti u Vladi odlučiti novi premijer, pozvavši sve da budu strpljivi jer su pregovori između HDZ-a i Mosta počeli tek jučer, ali da mogu očekivati kako će Hrvatska vrlo brzo dobiti stabilnu Vladu.

 "Budimo strpljivi i očekujmo da ćemo vrlo brzo imati stabilnu Vladu", rekao je Medved novinarima ispred Banskih dvora uoči sjednice Vlade, upitan očekuje li da će HDZ u novoj vladi imati više ministarstava nego što ima sada.

Medved: Budite strpljivi

Na njihov upit hoće li biti ministar branitelja i u novoj vladi, odgovorio je kako su pregovori između HDZ-a i Mosta počeli tek jučer, te da će o tome hoće li ostati na ministarskoj dužnosti odlučiti predsjednik nove vlade.

"Budite strpljivi, jučer su započeli pregovori. O tome će odlučiti predsjednik vlade. Radimo svoj posao i radit ćemo bez obzira bili mi u izvršnoj vlasti ili u Saboru, nastavljamo na tragu našeg programa", poručio je Medved novinarima.

 Zahvalio je svim biračima koji su prepoznali program HDZ-a i na nedjeljnim prijevremenim parlamentarnim izborima njemu dali preferencijalni glas.

> > Jandroković: HDZ će inzistirati da Plenković bude premijer

Komentara 7

AS
antun sklepic
12:31 14.09.2016.

pa i mogao bi ostati strašno si nam puno pomogao.

DO
doktorica
16:40 14.09.2016.

lutka na koncu

Avatar think pink
think pink
12:34 14.09.2016.

"Novi premijer odlučit će hoću li ostati ministar branitelja" - ma da??? a ja mislila da će to odlučiti vlatka pokos. kakvo iznenađenje!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije