Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije

HND osudio uvredljivo ponašanje Bandića prema Hrgi: 'Nije se prvi put neprimjereno ponio prema novinarima'

Milan Bandić
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/5
09.09.2016.
u 07:49

HND ponovo poziva sve javne osobe, političare pogotovo, da prestanu vrijeđati i napadati novinare te da ih puste da neometano rade svoj posao koji je javni interes, od iznimne važnosti za sve građane.

Hrvatsko novinarsko društvo (HND) najoštrije osuđuje grube uvrede što ih je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, prema onome što je objavljeno u medijima, a potvrdio je i RTL Hrvatska, uputio novinarki RTL-a Mirjani Hrgi nakon intervjua na toj televiziji, priopćeno je iz HND-a.

Gradonačelnik Bandić, koji je i predsjednik BM 365 – Stranke rada i solidarnosti i želi biti novi hrvatski premijer, nije se prvi put neprimjereno ponio prema novinarima, dodaje se u priopćenju. HND ponovo poziva sve javne osobe, političare pogotovo, da prestanu vrijeđati i napadati novinare te da ih puste da neometano rade svoj posao koji je javni interes, od iznimne važnosti za sve građane.

Bandić je u četvrtak navečer na konferenciji za novinare u Gradskoj upravi reagirao na svoje gostovanje na RTL televiziji i medijske objave kako je nakon te emisije izvrijeđao voditeljicu Mirjanu Hrgu, ustvrdivši kako se radi o montiranom procesu protiv njega i zatražio da se objavi integralni razgovor njega i voditeljice i nakon emisije.

>>Bandić: Neka objave cijeli snimak. Neću šutjeti kada se insinuira, podmeće i laže

Komentara 12

DU
Deleted user
08:51 09.09.2016.

koga briga za sud društva koje nije ni hrvatsko a bome ni novinarsko.

Avatar Musashi
Musashi
11:19 09.09.2016.

"HND osudio uvredljivo ponašanje" dobra do bola, znamo li da je takav opus dobrog djela njihovog članstva.

Avatar Cinco
Cinco
09:06 09.09.2016.

Hrga je bežično lagala, Bandić rekao istinu. Kraj priče. HND je SDPov glasnogovornik. Da nije onda bi svakodnevno izlazili s priopćenjima glede Milanovićevih vrijeđanja, kao i njegovih vjeverica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije