Naslovnica Izbori 2016

Hasanbegović: Najbizarnija je opaska Milanke Opačić da je Milanović pokazao veličinu, njegov govor je govor iz septičke jame

Hasanbegović smatra da nema razlike u govorima koje Milanović drži u javnosti i onih na zatvorenim sastancima, i jedne i druge drži uličarskima.
25. kolovoza 2016. u 14:11 169 komentara 33031 prikaza
hasanbegović, milanović
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Zlatko Hasanbegović, tehnički ministar kulture, rekao je da mu je najbizarniji komentar razgovora Zorana Milanovića, šefa SDP-a, s braniteljskim udrugama onaj Milanke Opačić koja je rekla da je Milanović pokazao veličinu kada je primio branitelje i s njima razgovarao.

– To mi je toliko bizarno, čak bizarnije od svega što je Milanović rekao. A njegov govor na tom sastanku bio je govor iz septičke jame. Uličarski govor – rekao nam je Zlatko Hasanbegović koji je trenutačno u Dubrovniku jer se večeras zatvaraju Dubrovačke ljetne igre.

Hasanbegović smatra da nema razlike u govorima koje Milanović drži u javnosti i onih na zatvorenim sastancima, i jedne i druge drži uličarskima.

josip klemm OZVUČENI SASTANAK Dražimir Jukić: Nismo mi snimali Milanovića, to su unutrastranački sukobi u SDP-u Milorad Pupovac reakcije na snimku Pupovac: Milanović za šaku glasova druge proglašava šakom jada, to je ozbiljan indikator bijede Zoran Milanović 'nema više mi ili oni' Milanović: Žele nas posvađati sa susjedima, naši protivnici žele tenzije i huškanje

Ćorić: Nakon što se sjetio da mu je djed bio ustaša, ne može me ništa iznenaditi

Peru Ćorića, glavnog tajnika HSP-a AS, upitali smo u šali ne preotima li mu Milanović biračko tijelo nacionalističkim izjavama i vrijeđanjem Srbije.

– Ma nije me iznenadilo ništa što je rekao nakon što se neki dan sjetio da mu je djed bio ustaša. Retorika šefa HDZ-a i šefa SDP-a – Plenkovića i Milanovića zamijenila se i prema mome mišljenju oni će krenuti u veliki politički brak nakon izbora – rekao je Ćorić.

Smatra da branitelji uopće nisu trebali ići na razgovor s Milanovićem i da su se i predstavnici braniteljskih udruga "isprepleli" jer su nakon plinskih boca, kako je rekao, zajedno roštiljali u vikendici Josipa Klemma s bivšim ministrom Predragom Matićem Fredom.

Ćorića smo upitali slaže li se s Milanovićevim izjavama o Srbiji da je to šaka jada, a on je odgovorio da to baš i nije tako.

>>Plenković o snimci: Poruke koju čujemo od kandidata oporbe sve više 'liče' na kavanski diletantizam

>>Dražimir Jukić: Nismo mi snimali Milanovića, to su unutrastranački sukobi u SDP-u

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
 • CROLINDA:

  HDZ zašto potiskujete Zlatka Hasenbegovića jedinog čovjeka među vama koji ima svoje ja i koji bi na izborima dobio više glasova nego Tuđman u ono vrijeme - zašto se u svojoj kući u svojoj državi se toliko bojite antihrvata pardon ... prikaži još!n takozvanih antifašista - to nije baš fensi_________ da ste isturili Hasanbegovića - sami bi dobili izbore - od šale - antife su se popele navrmoca ovom narodu a Zlatko jedini od vas zna s njima - golom istinom i u sridu

 • CROLINDA:

  Zlatko Bog te blagoslovio

 • Avatar KAPELSKI
  KAPELSKI:

  Milanka! Ubila je pamet!