Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon milanovićevih izjava

Hasanbegović: Najbizarnija je opaska Milanke Opačić da je Milanović pokazao veličinu, njegov govor je govor iz septičke jame

hasanbegović, milanović
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/3
25.08.2016.
u 14:11

Hasanbegović smatra da nema razlike u govorima koje Milanović drži u javnosti i onih na zatvorenim sastancima, i jedne i druge drži uličarskima.

Zlatko Hasanbegović, tehnički ministar kulture, rekao je da mu je najbizarniji komentar razgovora Zorana Milanovića, šefa SDP-a, s braniteljskim udrugama onaj Milanke Opačić koja je rekla da je Milanović pokazao veličinu kada je primio branitelje i s njima razgovarao.

– To mi je toliko bizarno, čak bizarnije od svega što je Milanović rekao. A njegov govor na tom sastanku bio je govor iz septičke jame. Uličarski govor – rekao nam je Zlatko Hasanbegović koji je trenutačno u Dubrovniku jer se večeras zatvaraju Dubrovačke ljetne igre.

Hasanbegović smatra da nema razlike u govorima koje Milanović drži u javnosti i onih na zatvorenim sastancima, i jedne i druge drži uličarskima.

Ćorić: Nakon što se sjetio da mu je djed bio ustaša, ne može me ništa iznenaditi

Peru Ćorića, glavnog tajnika HSP-a AS, upitali smo u šali ne preotima li mu Milanović biračko tijelo nacionalističkim izjavama i vrijeđanjem Srbije.

– Ma nije me iznenadilo ništa što je rekao nakon što se neki dan sjetio da mu je djed bio ustaša. Retorika šefa HDZ-a i šefa SDP-a – Plenkovića i Milanovića zamijenila se i prema mome mišljenju oni će krenuti u veliki politički brak nakon izbora – rekao je Ćorić.

Smatra da branitelji uopće nisu trebali ići na razgovor s Milanovićem i da su se i predstavnici braniteljskih udruga "isprepleli" jer su nakon plinskih boca, kako je rekao, zajedno roštiljali u vikendici Josipa Klemma s bivšim ministrom Predragom Matićem Fredom.

Ćorića smo upitali slaže li se s Milanovićevim izjavama o Srbiji da je to šaka jada, a on je odgovorio da to baš i nije tako.

>>Plenković o snimci: Poruke koju čujemo od kandidata oporbe sve više 'liče' na kavanski diletantizam

>>Dražimir Jukić: Nismo mi snimali Milanovića, to su unutrastranački sukobi u SDP-u

Komentara 169

CR
CROLINDA
14:21 25.08.2016.

HDZ zašto potiskujete Zlatka Hasenbegovića jedinog čovjeka među vama koji ima svoje ja i koji bi na izborima dobio više glasova nego Tuđman u ono vrijeme - zašto se u svojoj kući u svojoj državi se toliko bojite antihrvata pardonn takozvanih antifašista - to nije baš fensi_________ da ste isturili Hasanbegovića - sami bi dobili izbore - od šale - antife su se popele navrmoca ovom narodu a Zlatko jedini od vas zna s njima - golom istinom i u sridu

CR
CROLINDA
14:22 25.08.2016.

Zlatko Bog te blagoslovio

Avatar KAPELSKI
KAPELSKI
14:23 25.08.2016.

Milanka! Ubila je pamet!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije