Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bojan Glavašević:

Ne bih glasao za izbacivanje Kolarić, a Trump se u debati ponašao kao Hasanbegović

bojan glavašević
Foto: Robert Anic/PIXSELL
27.09.2016.
u 11:21

Što je bio uzrok poraza SDP-a na izborima, Bojan Glavašević je rekao da se to tek treba raspraviti i analizirati

Bojan Glavašević, član Glavnog odbora SDP-a, bio je gost u Novom danu N1 televizije. Komentirao je, između ostalog, aktualna događanja u SDP-u.

Na pitanje što je bio uzrok poraza SDP-a, Glavašević je rekao da se to tek treba raspraviti i analizirati. – Oko sto tisuća ljudi koji su prije glasali za nas sad nisu izašli na izbore. Vrlo je jasno da je na to utjecala i retorika Zorana Milanovića. Moramo se s njima suočiti. Činjenica jest da je odgovornost za ovaj rezultat na Narodnoj koaliciji – poručio je.

Govorio je i o povratku Aleksandre Kolarić u stranku. Rekao je da ne zna odgovor na pitanje zašto SDP nije dozvolio njezin povratak u stranku.

– Ne znam odgovor na to pitanje. Na Glavnom odboru bilo je nekoliko točaka koje su predložene za uvrštavanje na dnevni red za raspravu na odboru. Na kraju je Glavni odbor ipak glasovao da se taj prijedlog ne uvrsti. Ja sam bio suzdržan u tom glasovanju. Razlog je bio što smatram da nije bilo primjereno spojiti različite točke, za koje je bilo stavljeno zajedničko glasanje. Trebalo ih je odvojiti i zato sam bio suzdržan – rekao je.

Glavašević: Nemam ništa protiv da se Kolarić vrati u stranku

Na pitanje zašto je netko odlučio spriječiti povratak Aleksandre Kolarić u SDP, rekao je: – Ne znam da je netko to htio učiniti, njezin zahtjev jednostavno nije bio na dnevnom redu. Nemam ništa protiv da ona podnese zahtjev i da se vrati u stranku.

Glavašević nije sudjelovao u radu stranke onda kada je Kolarić izbačena iz stranke. – Da se mene tada pitalo, ja ne bih glasovao za njezino izbacivanje u tom trenutku – dodao je.

Komentirao je noćas održanu debatu Hillary Clinton i Donalda Trumpa. Na konstataciju da je i on sudjelovao u debati, i to sa Zlatkom Hasanbegovićem, za koju kažu da mu nije dobro parirao Glavašević je odgovorio: – Ja se ne bih složio s tom ocjenom i ova me debata između Trumpa i Clinton podsjetila na mene, zato što se Trump ponašao kao Hasanbegović, dosta agresivno, upadao mi je u riječ. Ja sam tom debatom zadovoljan, i njih dvoje i ja i Hasanbegović smo potpuno dva svijeta.

Komentara 52

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
11:45 27.09.2016.

Do kada mislite ovu političku ništariju i moralnu nulu promovirati u vašim novinama?

ER
Erazmo
11:48 27.09.2016.

Ovaj lik je totalno nedorastao obnašanju bilo kakve odgovorne funkcije.Uz to što je bio totalno inferioran Hasanbegoviću,služio se odvratnim diskvalifikacijama Hasanegovića bez realnih argumenata!

ĆA
ćaćaća
11:54 27.09.2016.

sdp je partija pretvorila u sdss a u glavnim odboru i zamjenicima stranke mogu biti samo abolirani tj oni koji stalno pričaju kako su ugroženi..uskoro bi isti mogli i voditi stranko i na taj način bi prestalo skrivanje iza sdp.a...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije