Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠ REZULTAT

Tepeš dao ostavku na mjesto predsjednika HSP-a dr. Ante Starčević

Ivan Tepeš
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
1/4
12.09.2016.
u 15:33

"Ovim putem vas obavještavam da podnosim ostavku na mjesto predsjednika HSP AS s obzirom na iznimno loše rezultate koje je postigao HSP AS i ja osobno na izvanrednim parlamentarnim izborima"

Ivan Tepeš podnio je ostavku na mjesto predsjednika HSP-a dr. Ante Starčević.

"Ovim putem Vas obavještavam da podnosim ostavku na mjesto predsjednika HSP AS s obzirom na iznimno loše rezultate koje je postigao HSP AS i ja osobno na izvanrednim parlamentarnim izborima", poručio je Tepeš u priopćenju.

"Pravaštvo kao najstarija i jedina izvorna hrvatska politička ideologija zaslužuje da bude snažno zastupljena u hrvatskom političkom životu. Želim zahvaliti svim članovima i dužnosnicima HSP AS na dosadašnjoj suradnji, kao i na potpori koju su mi pružali. Također želim i zahvaliti svim marljivim članovima, dužnosnicima stranke na odrađenom poslu, a biračima na ukazanom povjerenju na netom okončanim parlamentarnim izborima", zaključuje Tepeš.

>> Milanović: To je to! Što se mene tiče, neću se više kandidirati. Razmislit ću čime ću se baviti, ali sigurno se u životu neću dosađivati

>> Daniel Srb: Povlačim se iz aktivne politike

Komentara 10

4M
4mazge
18:33 12.09.2016.

jedini dobar potez u cijeloj karijeri!....tepešu aj sadi luk....visinu već imaš za tu rabotu

VL
vlada1
16:31 12.09.2016.

Sad buš osnoval SNU ( stranku niskih ustaša)

AU
audiat
17:38 12.09.2016.

Vrlo jaka stranka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije