Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HELIKOPTERSKA SLUŽBA

Ines Strenja Linić na Facebooku napala Ministarstvo zdravlja

Ines Strenja Linić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
10.01.2016.
u 11:42

"Nažalost dobro "poznati" administrativci Ministarstva zdravlja čekali su 4 godine i pred sam kraj mandata ugovorili 4-mjesečni višemilijunski pilot-projekt"

Saborska zastupnica Mosta Ines Strenja Linić, donedavna predsjednica Skupštine Hrvatske liječničke komore, na Facebooku je kritizirala prestanak rada Hitne helikopterske medicinske službe optužujući zdravstvenu administraciju Ministarstva zdravlja da nije ozbiljno ušla u cijelu priču.

- Nažalost dobro "poznati" administrativci Ministarstva zdravlja čekali su 4 godine i pred sam kraj mandata ugovorili 4-mjesečni višemilijunski pilot-projekt, bez jasno razrađenih akcijskih planova o daljem razvoju hitne helihopterske medicinske službe - objavila je jučer Strenja Linić.

Dodala je kako su tijekom ova četiri mjeseca letjeli samo naši vojni piloti kojima "nitko nije ravan".

...što bi se reklo "sad ste u rukama Hrvatske vojske"...Nažalost dobro "poznati" administrativci Ministarstva zdravlja...

Posted by Ines Strenja Linić on 9. siječnja 2016

 

>> Grmoja: Stipe Gabrić Jambo je nervozan i u strahu

Komentara 48

DU
Deleted user
11:58 10.01.2016.

Bitno je da se pošalje ponovno zahtjev u UN za pusićku,to se nesmije zaboraviti...

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:26 10.01.2016.

Novost je u HR da iz Rijeke dolaze novi kadrovi a nisu iz komunističke škole. Naprijed Linićka.

OS
osica
13:09 10.01.2016.

Kakav bombastičan naslov "Hrvatska od danas bez hitne helikopterske medicinske službe......." Imamo našu helikoptersku službu hrvatske vojske i sve štima. Pomoći će naši našima bez brige ma gdje bili i u najtežim uvjetima. . "Ostalo je tendencijozno pumpanje nezadovoljstva". Našiva". Naši vojni helikpoteri njivovi piloti i osoblje , kao i Hrvatska gorska služba spašavanja su perjanice Hrvatske, na naš ponos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije