Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na izložbi u splitu

Predsjednica Grabar-Kitarović na vojnom sajmu isprobala opremu vojske

kolinda grabar-kitarović, ante kotromanović
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/7
23.04.2015.
u 18:37

Ministar Kotromanović: Brod ''Andrija Mohorovičić'' spreman je za akciju spašavanja na Sredozemlju

Razvoj vojne tehnologije ne možemo gledati sam po sebi već uz činjenicu da utječe i na inovacije u civilnom sektoru. Često se uz razvoj vojne tehnologije postiže napredak u medicini i drugim znanostima bitnima za svakodnevni život – rekla je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je u četvrtak poslijepodne obišla međunarodnu izložbu vojne opreme i naoružanja ASDA u Splitu.

Brod obalne straže Andrija Mohorovičić spreman je za sudjelovanje u misiji spašavanje emigranata na Mediteranu. Riječ je o bivšem ledolomcu s odličnim operativnim sposobnostima na moru. Konačnu odluku o njegovu slanju mora donijeti Vlada RH.

– Brod je spreman. Nedavno je obavljen remont. Imamo odlično obučenu posadu od 40-ak ljudi, a poslije ćemo poslati i jedan medicinski tim – izjavio je ministar obrane Ante Kotromanović.

>> Što znači prilog 'bespridržajno' koji je Kolinda Grabar-Kitarović napisala u Jasenovcu

Komentara 47

DA
dadolinodarko
19:34 23.04.2015.

Jos koja slika za fotoalbum

Avatar wratnik
wratnik
19:49 23.04.2015.

Njemacki Bundeswehr ima problema sa njihovom jusrinom puskom, ministrica obrane pragovara sa proizvodacem Hekler&Koch za doradu preciznosti. Kako bi bilo daim ponudimo nase proizvode?

HE
hellen3353
19:27 23.04.2015.

Bravo! Zajedno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije