Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.10.2014. u 12:00

No pravo pitanje ostalo je neizrečeno, a glasi: zašto Narodne novine kao državno poduzeće investira u proizvodnju WC papira?

Vojko Obersnel, riječki gradonačelnik, traži od partnera iz HNS-a odgovore na pitanje zašto državne Narodne novine napuštaju vlastitu dovršenu halu pored Rijeke i proizvodnju toaletne konfekcije sele u Krapinu gdje halu treba kupiti ili unajmiti. Pitanje je samo retoričko jer je izvjesno da je riječ o još jednoj političkoj odluci u režiji kadrova Vesne Pusić koji su pored HEP-a ovladali i Narodnim novinama. No pravo pitanje ostalo je neizrečeno, a glasi: zašto Narodne novine kao državno poduzeće investira u proizvodnju WC papira? Zar je to jedino što ova vlast umije pokrenuti?

Sapunar Kalmetinu sinu davao lekcije u HAC-u

Josip Sapunar, bivši član uprave HAC-a, u svom iskazu USKOK-ovim istražiteljima koji je procurio u Jutarnji tereti, među ostalim, bivšeg ministra prometa Božidara Kalmetu za brojne malverzacije u cestogradnji. Istodobno Sapunar priznaje da je na molbu ministra svaki vikend ostajao u HAC-u kako bi “u fušu” Kalmetina sina lekciju po lekciju podučavao engleski. Čini se da USKOK napokon ima nešto opipljivo protiv Kalmete – uzimao je instrukcije od neovlaštene osobe.

Naivni Nadan kupio krivotvoreni ‘Pejsaž’ naivca Rabuzina

Nadan Vidošević, bivši šef HGK, novcem komore nabavio je 918 umjetnina, a među njima i četiri krivotvorene, piše Jutarnji. Za predstavništvo u Bruxellesu kupljen je tako falsifikat “Pejsaža” Ivana Rabuzina. Naivan slikar, a naivan i Nadan.

Izborna skupština ORaH-a neće biti u sali nego na internetu

Mirela Holy, predsjednica ORaH-a, priprema se za prve unutarstranačke izbore u nedjelju 26. listopada. Novi list otkriva da će za sve funkcije u ORaH-u glasati svi članovi s pravom glasa i to elektroničkim putem jer formalne izborne skupštine s izaslanicima u nekoj dvorani neće ni biti. Stranački izbori u ORaH-u imaju i drugih osobitosti pa tako kandidati za više funkcije moraju prije ulaska na listu proći psihološki test, a neki kandidati koji su prošli test, ali prerano krenuli u kampanju već su zbog toga diskvalificirani. Još su gore prošli članovi ORaH-a koji su bili neaktivni, njih oko 700 izbrisano je iz članstva jer nisu ništa radili. Nema kod Mirele labavo.

>> Obersnel o HNS-ovoj kritičnosti: Neka svatko najprije preispita sebe

Komentara 4

OG
Oger
12:27 15.10.2014.

Moze li se ovo tracanje nazvati novinarstvom? Informacijom? Obrazovanjem gradjana?

MX
MXLCLGTG
13:10 15.10.2014.

ako su nesposobni nek raspisu izbore zajedno sa predsjednickim da se ne trosi duplo,putovnice nek deponiraju u mupu da ne mogu bjezati jer imace USKOK posla(predstecajne nagodbe oprastanje porezni dugova drugovima kumovima itd i da se ne nabraja sta je bivsi ministar Ostojic Radio itd itd.

Avatar Jorge
Jorge
18:25 15.10.2014.

Nije nekome palo na pamet da su Rabuzina odnijeli doma, a ostavili kopiju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije