Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči izbora

Obersnel o HNS-ovoj kritičnosti: Neka svatko najprije preispita sebe

'SPECIJAL OBZOR15.10.2013. Rijeka - Vojko Obersnel, gradonacelnik Rijeke.  Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
Goran Kovačić/Pixsell
16.09.2014.
u 16:16

Predložit ću da se u kontaktu s građanima drže svog programa, da zaborave na provokacije, bez obzira dolaze li od strane sadašnje opozicije i eventualno postojeće pozicije - rekao je Obersnel

Na predstojećim izborima za Vijeća Mjesnih odbora 19. listopada SDP će imati kandidate u sva 34 Mjesna odbora koliko ih Rijeka ima, kazao je predsjednik riječkog SDP-a Vojsko Obersnel. U sedam MO na izbore izlaze samostalno, u 22 MO u koaliciji s HSU, u jednome MO u koaliciji s HSU i ARS-om te u četiri s SDSS-om i HSU. Novinare je zanimalo kako to da u koaliciji nema HNS-a te što veli na njihovu pojačanu kritičnost, Obersnel je kazao kako ta stranka s SDP-om nije izašla niti na prošle izbore za Vijeća MO-a. - Je su li oni kritični ili nisu, to je njihova stvar, predlažem da svatko naprije preispita samoga sebe, a onda sve ostale.

Predložit ću da se u kontaktu s građanima drže svog programa, da zaborave na provokacije, bez obzira dolaze li od strane sadašnje opozicije i eventualno postojeće pozicije - rekao je Obersnel.

Na pitanje kakavi su sada odnosi u stranci nakon isključivanja Slavka Linića, dodao je tek da je SDP ozbiljna stranka, te da barem oni u Rijeci znaju što su njihovi prioriteti.

>> Obersnel: Fasciniraju me pojedini ministri koji pričaju besmislice

Ključne riječi

Komentara 2

ŠI
Šinjor
23:28 22.09.2014.

Obija i SDP pucaju frustracije jer ih napuštaju svi... čak i HNS koji ne može proći izborni prag kako ono ide... sa broda koji tone najprije bježe...

LI
Livi
17:22 17.09.2014.

Nema komentara, je`l?. Ne pase vam sta se pise?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije