Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.02.2015. u 21:38

Veličinu će pokazati onaj koji prvi spusti loptu na zemlju i ‘olabavi’

Potpuno neozbiljno i nepotrebno. Tako bi se ukratko mogao ocijeniti rat priopćenjima na relaciji Banski dvori – Pantovčak i obrnuto. I dok je prvih dana možda i bilo simpatično koliko je premijer Milanović tvrdoglav, ali dosljedan, pa i elementarno nepristojan jer predsjednici nije čestitao na pobjedi ili kada je Kolinda Grabar-Kitarović odmah prijetila sazivanjem sjednice Vlade i „špotanjem“ nesposobnih ministara, ovo dječje prepucavanje sada je uistinu prevršilo mjeru.

Naravno da nitko razuman nije očekivao da će Milanović poput poslušnog dječaka čekati „naredbu“ tete Kolinde da sazove sjednicu Vlade pa će joj još valjda i pripremiti šibu da ga pecne po prstima. Naravno da nitko nije očekivao ni da će dotrčati na Pantovčak, Kolindi na noge, kako bi zajedno pijuckali kavu. Naravno da nismo očekivali ni da će predsjednica Milanoviću prešutjeti „ubod“ da na tu famoznu sjednicu Vlade izvoli doći s konkretnim rješenjima i financijskim učincima tih rješenja.

Ali nismo očekivali ni da će se premijer i predsjednica kao mala djeca javno prepucavati priopćenjima! Kakav to dojam stvara? Pa, meni, eto, taj da ni u Uredu predsjednice, a ni u premijerovu kabinetu nitko pod milim Bogom ništa ne radi osim što se smišlja tko će koga bolje preveslati u javnoj prepirci.

Ako se Kolinda toliko klela u narod, a premijer u to da nije populist, onda bi trebali zatomiti taštine, zauzdati ego te kao dvoje odraslih ljudi sjesti i razgovarati. Predsjednica je nametnula taj svoj način rada koji je pomalo nalik na „reality show“, od prvog dana na Pantovčaku od svega se radi spektakl, a Milanović u tim predstavama “kao” ne želi sudjelovati. Ali prepucavanje mu nije mrsko. Veličinu će pokazati onaj koji prvi spusti loptu na zemlju i “olabavi” po onoj „pametniji popušta“. Jer igrokaza i loših drama svima je dosta. A i kampanja je gotova, ako to nekome još nije jasno.

>>Novo pismo predsjednice premijeru: Objasnila zašto predlaže sjednicu Vlade!

>>'Predsjednica je izgubila živce na prgavo ponašanje premijera'

>>Predsjednica Grabar-Kitarović traži od Milanovića ostavku!

>>Pročitajte pismo koje je Milanović poslao Kolindi Grabar-Kitarović

>>Leko: Zahtjev predsjednice je sebičan!

Komentara 206

DH
dalibor.hren
21:44 23.02.2015.

Kako razgovarati s neodgojenim i razmaženim derištem?

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
21:45 23.02.2015.

Predsjednica države je u pravu: ostavka ove vlade je najbolji plan za oporavak Hrvatske.

MS
MSKoRIsnik
21:45 23.02.2015.

Izbori odmah i treba Milanoviću više stati na kraj! Jer ove korupcije sadašnje garniture nije bilo ni za vrijeme njima tako omiljene Juge!? Danas imaš partijsku knjižicu i Zokijevi ti srede posao odmah u Rijeci! Bravo Kolinda, sve ovo bahaćenje premijera narod plaća! Nemoj ispod pojasa jer ipak si ti jedna dama, nije vrijedno ruke prljati s bahatim premijerom! Narod će mu suditi na izborima a jeftini trikovi više nikoga ne mogu impresinirati! Ostavka jer ova vlada nas je uništila za tri generacije! Sramota za Vladu, Milanovića i SDP! Tko će to na kraju platiti, naravno mi mali, narod koji jašu lihvari i malograđani u Zagrebu!? Izbori odmah, bravo još jednom predjesnice Kolinda! Pozdrav iz Rijeke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije