Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZBOR

Odabrali smo vam 5 zanimljivih igrica za iOS i Android

11.05.2015.
u 08:56

Želite se zabaviti na svojem pametnom mobilnom uređaju, odaberite iz naših prijedloga

Marvel Future Fight

iOS, Android, besplatno

Odličan spoj akcije i RPG-a s glatkim gameplayem i fenomenalnom grafikom. Krećete s Iron Manom, Captain Americom i Black Widow, a na raspolaganju je velik broj heroja i antiheroja koje možete akvizirati.

Jurrasic World

iOS, besplatno

Zanimljiv spoj strategije i akcije, s jedne strane gradite jurski svijet, a druge strane možete uživati u dinamičnim borbama dinosaura. Na raspolaganju je više od 50 vrsta dinosaura koje možete trenirati kako bi bili što jači u areni.

Goat Simulator Goatz

iOS, 6,24 $

Ionako pomalo neshvatljiva i glupava igra upravljanja kozom, sada je poprimila novu zombi dimenziju. Ipak, igra je nevjerojatno zabavna i zarazna i open world je tipa, a s kozom možete raditi što god vas je volja.

Beast Quest

iOS, Android, besplatno

Zli čarobnjak začarao je zvijeri Avantije, a samo ih pravi heroj može osloboditi prokletstva i spasiti svijet. Krenite u veliku avanturu po Avantiji i borite se protiv horda gigantskih zvijeri, skupljajte skrivena blaga i artefakte.

Empires & Allies

iOS, Android, besplatno

Dizajnirajte vojsku po svom ukusu iz ogromnog arsenala moderne vojne opreme kao što su dronovi, tenkovi, helikopteri i avioni. Razorite svoje neprijatelje nuklearnim bombama, hellfire raketama ili nekim drugim razornim oružjem.

>> Ako imate stari smartphone, ne bacajte ga! Ovo je 10 načina kako ga možete još koristiti

>> Igra inspirirana Tolkienovim romanima u predivno oblikovanom svijetu međuzemlja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije