Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
7. Solo Positivo Film Festival

I veliki Slobodan Šijan u Opatiji

Slobodan Šijan
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/3
04.08.2016.
u 09:41

Šijan je autor nekih od najvažnijih filmova u povijesti kinematografije ovih prostora poput Ko to tamo peva ili pak Maratonci trče počasni krug

Četvrti dan Solo Positivo Film Festivala u Opatiji donosi iznimno bogat program i puno novih gostiju. Konkurencija donosi dva filma, Dominguinhos, Joaquimea Castra te Boys of the Western World o velikim Spandau Ballet dok od ostalih projekcija izdvajamo film Rock’n’ War tuzlanskog redatelja Damira Pirića kojemu će prisustvovati i ekipa ovog filma. U seriji Masterclassa danas je na redu predsjednica žirija, velika bosanskohercegovačka glumica Jasna Žalica, a dan završava koncertom The Painkillersa koje predvodi Filip Šovagović.

Opatija od danas postaje bogatija i za još nekoliko imena iz svijeta filma koja predvodi veliki redatelj Slobodan Šijan, autor nekih od najvažnijih filmova u povijesti kinematografije ovih prostora poput Ko to tamo peva ili pak Maratonci trče počasni krug. Šijanu će se na opatijskom crvenom tepihu pridružiti i Andy Jones, redatelj izvrsnog I Shot Bi Kidude, te redatelj Igor Stoimenov kao i vodeći slovenski producent Miha Černec

Podsjetimo, jučerašnji dan je također obilovao izvrsnim filmovima kojega je zaključio možda jedan od favorita festivala, film redateljice Johannae Schwatrz They Will Have To Kill Us First.

>> Solo Positivo Film Festival Opatija - izvrstan program, puno gostiju i sjajna zabava

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije