Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proslavio godišnjicu braka

Sandi: U krevetu sam pravi vepar

Sandi
Foto: Narodni radio
1/4
12.02.2014.
u 11:28

Sandi Cenov na osmu godišnjicu braka gostovao je u Glazbenom showu Dalibora Petka, u kojem je predstavio svoju novu autorsku pjesmu "Ne gledaj me tako"

– Bio sam danas dobar mužić. Kupio sam cvijeće i vodio suprugu na ručak – priznao je Sandi Cenov, koji je na osmu godišnjicu braka došao na Narodni radio premijerno predstaviti svoju novu autorsku pjesmu "Ne gledaj me tako".

Njegove riječi potvrdila je i supruga Ilina, koju je voditelj Dalibor Petko odlučio nazvati u emisiji.

– Stvarno je dobar muž. U jednom smo trenutku počeli pričati i to radimo već devet godina – rekla je Ilina Cenov, a Sandi je rekao da djeca pokazuju kako u braku rade i neke druge stvari.

– Kad se zvijer otme kontroli, onda nastane dvoje djece – rekla je gospođa Cenov aludirajući na stihove nove pjesme u kojoj se Sandi uspoređuje s ranjenom zvijeri.

– Početak zaljubljivanja je najljepši i vjerujem u tu ljubav na prvi pogled – kaže Sandi, koji je upravo o toj temi progovorio u novom singlu.

U Glazbenom showu dobio je zadatak usporediti se sa zvijerima u određenim situacijama.

– Na motoru sam lav, kojem griva leti iza kad nema kacigu – rekao je pjevač pohvalivši se da je na skijama zmija, u borilačkim sportovima nešto između slona i nosoroga, a za volanom pravi tigar. U svađama igra mudro pa se usporedio sa sovom, kuhinja mu baš ne ide kazavši da je tamo nešto između vjeverice i ježa, a na pozornici je vuk koji umire do kraja.

– U krevetu sam vepar, to je valjda još jedino ostalo – rekao je Sandi, koji će za Valentinovo pjevati u Trogiru.

>>Sandi osnovao bend s kćeri Zarom i sinom Mikulom

Komentara 1

TT
tik tak
12:01 12.02.2014.

E moj Aleksandre Aco ili Sandi neznam kako se vec zoveš ako je vjerovati tvojoj ženi ti si jedan obican mali miš!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije