Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eh, kad je gola, gola

Njezin super seksi video u dva tjedna pregledan više od milijun puta

lana jurčević
Foto: Youtube (screenshot)
1/8
04.07.2014.
u 13:22

Na Facebooku je ovih dana "proslavila" više od 200.000 fanova, a na Instagramu je i dalje pjevačica i javna osoba s najvećim brojem "followera" u Hrvatskoj

Jedna od pjesama o kojoj se posljednjih dana najviše pričalo zasigurno je Lanina "Majica".

Ako je nešto pokazatelj interesa publike i onoga što pjesmu stvara hitom, onda su to u današnje vrijeme i pregledi na Youtubeu: od izlaska pjesme i spota "Majica", klikovi su rasli "svjetlosnom brzinom", jednako kao i plasman na top-liste radio stanica i na playliste klubova.

U samo dva tjedna pjesma  je preslušana i pregledana više od milijun puta!

Na Facebooku je ovih dana "proslavila" više od 200.000 fanova, a na Instagramu je i dalje pjevačica i javna osoba s najvećim brojem "followera" u Hrvatskoj.

Videospot za pjesmu „Majica“ sniman je na ekskluzivnoj zagrebačkoj lokaciji, a za njegovu realizaciju pobrinuo se redatelj Dario Radusin. Produkciju spota radila je Lanina firma La Lux, a Lana je ovih dana zaposlena probama za ljetne koncerte i radom na novom singlu koji svi s nestrpljenjem očekujemo.

>>Lana Jurčević skinula se do kraja pjevušeći 'Gola, gola'

>>Kad zvijezde zavode! Pogledajte najseksi hrvatske glazbene spotove ikad

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
10:25 06.07.2014.

Odličan spot, odlična Lana.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije