Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši model i bivša žena od Berniea Ecclestonea

Slavica Ecclestone

Slavica Ecclestone Zlatko Mateša (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/4
01.12.2016.
u 00:00

Svojom ljepotom Slavica si je osigurala nastupe na modnim revijama, dobro plaćene poslove hostesa, a na jednom od njih ugledao ju je i Bernie Ecclestone. Upoznali su se 1982. godine kada je Slavica bila hostesa na talijanskom Grand Prixu.

Slavica Ecclestone rođena je u Rijeci 25. svibnja 1958. godine, kao kćer jedinica majke Ljubice i oca Jove. Roditelji su joj se razveli dok je još bila djevojčica. Zbog obiteljske situacije kao srednjoškolka je bila problematična.

Zbog svog je devijantnog ponašanja početkom sedamdesetih godina kažnjena boravkom u Odgojnom domu za žensku omladinu u Bedekovčini.O tome nikada nije govorila. U Domu je, vjerojatno, izučila krojački i grafički zanat.

Nakon izlaska  iz Doma u Bedekovčini u proljeće 1981., u  magazinu Start objavljene su njezine erotske fotografije.

Slavica je, naime,  došla u redakciju Starta i upitala može li se slikati gola. Nakon probnih fotografija,  fotograf Ivan Balić Cobra slikao ju je u Dubrovniku. Kako je serijal odličnih fotografija objavljen u cijelosti, Slavicu je potražio Čedo Komljenović, agent i fotograf iz Milana. Pozvao ju je da u Italiji napravi kampanju za kupaće kostime. Svojom ljepotom Slavica si je osigurala prve nastupe na modnim revijama, dobro plaćene poslove hostesa, a na jednom od njih ugledao ju je i Bernie Ecclestone.

Upoznali su se 1982. godine kada je Slavica  bila hostesa na talijanskom Grand Prixu. Radila je za sponzora utrke.

Tri desetljeća stariji Ecclestone joj je prišao i ponudio coca-colu. Razlika u godinama i visini nije bila prepreka za Slavicu. Kad je, naime, upoznao Slavicu, već je bio u vezi s Tuanom Tan. Priznao joj je svoju aferu sa Slavicom, rekao da Slavica čeka dijete i da mu je zaprijetila kako bebu nikad neće vidjeti ako neće živjeti s njom. Uplakani Bernie tada je tvrdio da mu je Slavica prije toga govorila kako ne može imati djece.

Slavica Ecclestone Zlatko Mateša (1)
1/4

"Nisam anđeo", knjiga o Bernieju Ecclestoneu autora Toma Bowena, razotkriva Slavicu kao nasilnu i ljubomornu ženu.

U  braku s Ecclestoneom Slavica je rodila dvije kćeri Tamaru i Petru, no brak se nakon 24 godine raspao. U samo 58 sekundi, koliko je trajala parnica, sudac je odobrio razvod i prihvatio Slavičino obrazloženje da se njezin suprug “ponašao na takav način da bi bilo nerazumno da ostane s njim”. Nakon rastave od Bernieja Ecclestonea, koji se u kolovozu 2012. vjenčao s 50 godina mlađom direktoricom marketinga brazilske Formule 1, Fabianom Flosi, Slavica je postala bogatija za  6,5 milijardi kuna. 

Zbog te je pozamašne svote zauzela prvo mjesto Timesove liste najbogatijih razvedenica.

Komentara 1

MM
mara.maric.10004694
01:30 29.12.2014.

žena je znala šta radi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije