Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Detalji horora u Srbiji:

Sin imao 15 centimetara duge nokte, danima jeo mrtvog oca: 'Nisam imao što'

Srpska policija
Ilustracija: Davor Javorovic/PIXSELL
04.10.2020.
u 12:08

Mještani kažu kako su čuli priče da je na tijelu preminulog bilo i ugriza.

Muškarac D. M. iz Glogonjskog rita kod Beograda koji je, kako se sumnja, danima jeo preminulog oca Aleksandra koji je najvjerojatnije umro prirodnom smrću, preveden je u bolnicu, a kada su policajci pokušali pričati s njim, on im je samo rekao kako se zove i ponavljao: "Pet dana nisam jeo, nisam imao što". 

Susjedi su primijetili posljednjih dana kako se iz njihova stana širi nesnosan smrad te su pozvali policiju koji su srušili ulazna vrata. Zaprepastili su se kada su primijetili tijelo u poodmakloj fazi raspadanja na krevetu, a 39-godišnjeg D.M. skrivenog iza namještaja, donosi Kurir.rs. 

Policija sumnja da je sin uslijed gladi i bolesti otkidao dijelove tijela preminulog oca i jeo. Odmah je prevezen na Infektivnu kliniku, a liječenje će najvjerojatnije nastaviti u psihijatrijskoj ustanovi.

Mještani kažu kako su čuli priče da je na tijelu preminulog bilo i ugriza.

- D.M. je bio bolestan, ako je i jeo oca, to je napravio jer nije znao što treba napraviti. Nesretnik je vjerojatno izgladnjeo, a nije znao izaći iz stana. Čuli smo da je kidao dijelove trbuha s leša - rekao je šokirani mještanin. Susjedi kažu kako im je stan bio prljav i pun smeća te da je obitelj živjela u jako lošim uvjetima, a godinama su im pokušavali pomoći. 

- D.M. je izlazio iz stana tri puta godišnje. To kako su oni izgledali bilo je jezivo. Sin je imao dugu kosu i bradu, a nokti su mu bili dugački bar 15 centimetara. Virio je kroz prozor držeći se rukama za štok. Zvali smo nadležne više puta i molili da im se pomogne - pričaju susjedi. 

- Muž je jednom morao reagirati, više nije mogao gledati kako se međusobno tuku. Tada je Aleksandru oteo motku kojom je udarao sina - dodaju. 

Ključne riječi

Komentara 6

ML
Mladjan
14:01 04.10.2020.

Zašto ovoliko natpisa o tom jadnom čovijjeku. Bolje nbi bilo da pišete o radu službi, plaćenih od države za ovakve slučajeve.

IM
Inmerps mod aZ
13:52 04.10.2020.

Opet vijesti iz Bulgarije. Jel moze malo o Madjarskoj, jel tamo netko nekoga pojeo?

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
14:46 04.10.2020.

slično je i kod nas!nebriga države i socijalne službe o psihičko bolesnim osobama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije