Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bahat i arogantan

Počinje novo suđenje za smrt Antonije Bilić

Dragan Paravinja
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
16.10.2014.
u 08:43

Paravinja je u prvom postupku osuđen na 40 godina

Draganu Paravinji, ubojici maloljetne Drnišanke Antonije Bilić, Vrhovni sud odbio je zahtjev za izuzeće šibenskog suda i sutkinje te mu ponovljeno suđenje počinje u četvrtak. Potvrdio nam je to glasnogovornik šibenskog suda Branko Ivić ističući da će suđenje ponovno biti zatvoreno za javnost. Paravinji, kojem je dokazano ubojstvo, ponovno se sudi jer je Vrhovni sud ustvrdio da mu nije dokazan i pokušaj silovanja.

Prvostupanjskom presudom osuđen je na maksimalnu zatvorsku kaznu od 40 godina za ubojstvo 17-godišnje Drnišanke koja je posljednji put viđena prije gotovo tri i pol godine dok je stopirala i ulazila u Paravinjin kamion. Ovaj u Srbiji i BiH osuđeni silovatelj sklonio se Hrvatsku, u Bilišane, selo svojih roditelja pokraj Obrovca, odakle je pobjegao u BiH nakon što je otkriven i gdje je priznao ubojstvo Antonije Bilić. Kada su ga izručili Hrvatskoj, zločin je porekao. Tijekom cijelog prvog, ali i na početku ponovljenog suđenja nije pokazivao nimalo kajanja. Tvrdio je da mu je sve namješteno i kako su ugrožena njegova prava. Na prvom ročištu ponovljenog suđenja pokazao je neviđenu bahatost došavši odjeven kao da ide na plažu, u kratkim hlačama, majici i šlapama.

>> Oni su otkrili da je Paravinja zao, a ne bolestan

>> Prije odluke o produljenju pritvora prvo moraju odlučiti o izuzeću sudaca

Komentara 8

Avatar matalan
matalan
10:17 15.10.2014.

u vodu pa na struju

Avatar tigarbbb
tigarbbb
09:01 15.10.2014.

radi ovakvih bezobraznih i još tome bahatih ubojica mijenjao bi zakon, jao njima kad bi to bilo

SM
smoking
09:23 15.10.2014.

Pa je li vidite da se ruga sa svima a novci se trose na pusta sudenja!!! Macom u glavu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije