Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Balkanska atrakcija

Dubioza kolektiv nastupa na Sea Dance festivalu

dubioza kolektiv
Foto: Promo foto National Geographic
1/2
03.03.2015.
u 13:22

Uz Gorana Bregovića vrijede za planetarno najprepoznatljivije izvođače s naših prostora. Oni su Dubioza Kolektiv i nastupit će 16. srpnja na glavnoj pozornici Sea Dance festivala!

Legenda svjetske glazbe Manu Chao za njih kaže da su najbolji europski bend. Uz Gorana Bregovića vrijede za planetarno najprepoznatljivije izvođače s naših prostora. Oni su Dubioza Kolektiv i nastupit će 16. srpnja na glavnoj pozornici Sea Dance festivala!

Najpopularniji balkanski bend svirat će na Jazu u sklopu velike svjetske turneje, u kojoj će obići preko 100 svjetskih destinacija, neke od najvećih svjetskih festivala, kao i europske metropole Berlin, Amsterdam, Madrid, Barcelonu i Beč gdje su ulaznice za njihov nastup već rasprodane! Uz takav raspored, Dubiozi će ove godine Jaz biti jedina stanica u Crnoj Gori. Lucidni Bosanci su pred nastup na Jazu u svom prepoznatljivom stilu i uz melodiju aktualnog hita "No Escape", pjesmom pozvali sve fanove na Sea Dance, otpjevavši nove stihove posvećene Budvi i Sea Dance festivalu.

Britkim tekstovima zapakiranim u glazbenu mješavinu hip hopa, reggaea, duba i rock zvuka, Dubioza kolektiv je više od ijednog drugog domaćeg benda uspio očarati kako domaću, tako i svjetsku publiku. Važnost ovog benda prepoznali su brojni svjetski mediji, među kojima se izdvajaju magazin Time i BBC, koji su članove ovog sjajnog sastava vidjeli kao glas Bosne i cijelog Balkana. Pridružio im se i MTV, dodijelivši im nagradu za najemitiraniji bend iz regije uz nagradu za Best Adria Act! Fatboy Slim puštao je njihovu pjesmu „Balkan Funk“ na svjetskim festivalima 2011. godine, a Bill Gould, lider benda Faith No More, producirao im je album za svjetsko tržište „Wild Wild East“ iz iste godine.

Reputaciju društveno angažiranih liričara zaokruženih interesantnim i uhvatljivim glazbenim kompozicijama, nakon apsolutnog uspjeha albuma „Apsurdistan“, nastavljaju i s novim izdanjem „Happy Machine“. S oko millijun i pol pogleda na YouTube kanalu, posebno se izdvojila pjesma No Escape (from Balkan), čiji se spot našao na naslovnoj stranici stranice Pirate Bay, čijem su zatvorenom osnivaču Per Gottfidu Svartholmu posvetili pjesmu „Free.mp3“! Osim EXIT festivala na kojem su priredili četiri sjajna koncerta, nastupali su na najvećim europskim festivalima kao što su Roskilde, Sziget, Eurosonic, Paleo i drugi. Nikog više ne čude ni rasprodani koncerti u Beogradskoj areni, zagrebačkom Domu sportova te najvećim dvoranama od Vardara do Triglava.

Ulaznice

SEA DANCE FESTIVAL
Festivalska ulaznica za Sea Dance Festival – na prodajnim mjestima: 285,00 kn 
Festivalska ulaznica za Sea Dance Festival – online: 290,00 kn
Kamp Sea Dance Festival – na prodajnim mjestima: 210,00 kn
Kamp Sea Dance Festival – online: 215,00 kn
Bitno je napomenuti da ulaznice i kamp, bilo na prodajnom mjestu, bilo online u Hrvatskoj mogu kupiti samo hrvatski državljani.

Velika prodajna novost ove godine u Hrvatskoj je proširenje prodajne mreže i prodaja putem interneta.

Prodajna mjesta uključuju sljedeće lokacije po gradovima:
Zagreb:
Rockmark Zagreb, Berislavićeva 13
Aquarius CD shop - Branimir centar, Kneza Branimira 29
Aquarius CD shop - Maksimirska 16
Aquarius CD shop - Varšavska 13
Churchill - Arena centar, Lanište 32
Churchill - Avenue Mall, Av. Dubrovnik 16
Churchill - City Center West, Jankomir 33
Daily News - Importanne Glavni kol. Trg Ante Starčevića 1
Dirty Old Shop - Zagreb, Tratinska 18
Printaonica kod Bijelog čarobnjaka, Ilica 76
Punkt – Branimir centar, Kneza Branimira 29
Record Store Zagreb, Tkalčićeva 3
Tvornica Kulture, Šubićeva 2
 
Osijek: 
Daily News - Kaufland, Josipa Reih-Kira 40, Osijek
Luminis, Županijska 1
 
Pula: 
Activa Travel Pula, Scalierova 1
Dina De Ville's shop, De Villeov uspon 1
 
Rijeka:
iGrow shop, Blaža Polića 5
 
Split:
iGrow shop, Kružićeva 6
 
Zadar: 
iGrow shop, Stomorica 2
 
Novalja:
Sunturist Novalja, Kranjčevićeva b.b.

Online:
www.entrio.hr - https://www.entrio.hr/event/exit-festival-2015-2006 

>>Dubioza kolektiv u srpnju u Areni, specijalni gosti S.A.R.S.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije