Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA TRŽIŠTU VEĆ 105 GODINA

Zvijezda u osam mjeseci povećala izvoz za 55%

Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/3
16.09.2021.
u 10:29

Zvijezda uvodi inovativne proizvode, rekao je direktor tvrtke Tomislav Alagušić

U prvih osam mjeseci 2021. Zvijezda je prodala 20,7% više gotove robe nego u istom razdoblju lani. Fokus na usavršavanje proizvodnje, modernizaciju i predstavljanje novih proizvoda odrazio se i na odlične rezultate u izvozu, količinski 55% većim u odnosu na 2020., priopćili su iz Zvijezde koja je jučer obilježila 105 godina poslovanja.

Tvrtka u sastavu Fortenova grupe pohvalila se jučer i ulaskom u novu kategoriju “plant based proizvoda” od kojih nijedan ne sadržava jaja, gluten i soju i pogodni su za vegane i vegetarijance. Utemeljena na tradiciji, izvrsnosti i inovativnosti, tvrtka je domaćem tržištu 1956. predstavila prvi margarin, a već 1959. i prvu majonezu, uz suncokretovo ulje koje je desetljećima neizostavan proizvod u gotovo svakom kućanstvu i prema BRANDpuls istraživanju najsnažnija robna marka i prvi izbor potrošača u Hrvatskoj.

– Unatoč izazovima koji nas nisu zaobišli tijekom pandemije, obilježavamo 105 godina otkako predvodimo trendove i uvodimo inovativne proizvode koji odgovaraju potrebama potrošača – rekao je direktor Zvijezde Tomislav Alagušić.

VIDEO Dombrovskis: Hrvatska vlada pokazala ambiciozne ciljeve za ulazak u Eurozonu

Komentara 1

LL
lijepa_li si
11:51 16.09.2021.

vrlo je lako doznati s kojom zemljom hrvatska ima suficit u robnoj razmjeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije