Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zagrebačka škola ekonomije i managementa među tri najbolje poslovne škole Istočne Europe

Zagrebačka škola ekonomije i managementa
Foto: Promo
1/3
09.11.2018.
u 09:01

Eduniversal je objavio i godišnju ljestvicu najboljih diplomskih studija na svijetu među kojima su i MBA programi Zagrebačke škole ekonomije i managementa

Zagrebačka škola ekonomije i managementa ponovno je izabrana među tri najbolje poslovne škole Istočne Europe. Nakon prošlogodišnje konferencije u Dubaiju, ove je godine Zagrebačka škola ekonomije i managementa imala čast biti partnerom i suorganizatorom konferencije. Eduniversal World Convention je godišnja konferencija u organizaciji globalne rejting agencije za visokoškolsku naobrazbu sa sjedištem u Parizu. Svečana dodjela nagrada u sklopu međunarodne konferencije Eduniversal World Convention održana je u Dubrovniku od 16. do 19. listopada. Na konferenciji je prisustvovalo više od 150 dekana i direktora ponajboljih svjetskih sveučilišta.

Foto: Promo

“To samo pokazuje što se u  Hrvatskoj može ako se fokusira na rad, na cilj i ako se angažiraju najbolji ljudi i na strani predavača i na strani studenata”, rekao je dekan ZŠEM-a dr.sc. Đuro Njavro.

Eduniversal je objavio i godišnju ljestvicu najboljih diplomskih studija na svijetu među kojima su i MBA programi Zagrebačke škole ekonomije i managementa. Eduniversal je vodeća rejting agencije za pružanje informacija o visokome obrazovanju. Njihov cilj je osigurati studentima diljem svijeta alate pomoću kojih mogu pronaći najbolje obrazovne institucije. Njihove akademske ljestvice su svjetski priznate i uključuju procjenu institucija u 154 zemlje. The Eduniversal Best Masters ljestvica uključuje 1,000 institucija koje je Eduniversal procijenio najboljima na svijetu. Zagrebačka škola ekonomije i managementa u 2018. godini ima 10 MBAprograma na toj prestižnoj ljestvica, a prema ocjenama Eduniversala navedeni programi su ujedno i najbolji u Hrvatskoj za područja koja pokrivaju.

Foto: Promo

Riječ je o MBA programima: Finance and Accounting, Finance and Banking, Quantitative Finance, Human Resource Management, Management of Information Systems, Marketing, Management, Supply Chain Management, Executive MBA i General MBA – CSR. Sedam od 10 navedenih programa je dobilo četiri od moguće četiri zvjezdice. Eduniversal dodjeljuje zvjezdice s obzirom na reputaciju programa, plaću zaposlenika i zadovoljstvo studenata, a dodatni bodovi se stječu ako program sadrži studente različitih nacionalnosti, ako omogućava praksu i rad u inozemstvu teako osigurava radno iskustvo i učenje na daljinu.

Prijave na MBA programe najbolje poslovne škole u Hrvatskoj su u tijeku. Ako želite doznati više o MBA programima dođite na Dane diplomskih studija koji se održavaju 21. studenoga 2018. na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa s početkom u 17.30 sati u dvorani Franck Superiore Espresso.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije